Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 1:01 am

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
 2016/12/16 搞到蔡少芬痴線》張自力奸到出汁 古天樂真人Nice到爆 
發表人 內容

引用回覆
文章 2016/12/16 搞到蔡少芬痴線》張自力奸到出汁 古天樂真人Nice到爆
搞到蔡少芬痴線》張自力奸到出汁 古天樂真人Nice到爆

《創世紀2》進入高潮啦!古天樂演嘅張自力,逼到田寧要自殺,用槍指住老豆,真係愈睇愈嬲。搞到大家咁激動,證明古天樂演得好,其實佢真人不知幾nice!

早排古天樂同陳木勝,就同內地一位電影投資者食飯。古天樂見到《壹》仔喺門口,仲戚下條眉向我們示好。送陳木勝佢哋上車之後,古天樂關心下其他同事有冇車走,似係想送埋佢哋。冇人坐順風車,古天樂一個華麗轉身同壹仔講聲拜拜。

古天樂上車離開之際,有幾位女士可以同偶像握下手仔,真係羨慕死人! 不過,她們都比較含蓄,相比今年十月,古天樂喺同一個地點俾好多路人輪住集郵。當時有唔少女士大叫,又尖叫為求同古天樂合照, 古天樂統統一律冇say no,任影唔嬲。

話時話,《創世紀II》已經係十六年前拍,當時嘅古天樂同依家去比,樣係零變化,只係塊面依家圓咗少少咋!

週六 12月 17, 2016 10:47 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 2016/12/16 搞到蔡少芬痴線》張自力奸到出汁 古天樂真人Nice到爆
偶像真的是超nice的人,

我想等哪天我见到偶像时,

会有勇气和偶像打招呼的吧,哈,必须的 :)

偶像已经捐建了94座学校的教学或宿舍楼项目了,

本来想汇总成PDF或图片贴上来和古迷们分享,

可是自己笨到爆,不知如何上传 :oops:

先share一个链接吧 :)

http://www.gracecharity.org/school_list ... _list.html

週一 12月 19, 2016 9:15 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 2016/12/16 搞到蔡少芬痴線》張自力奸到出汁 古天樂真人Nice到爆
看了2遍,真心羡慕那位女士可以這麽親昵的跟古先生拍照。

週二 12月 20, 2016 9:46 pm
個人資料
頭像

引用回覆
哇,好羡慕啊,我也想和古仔合影

週二 12月 20, 2016 9:48 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載