Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 4月 30, 2024 3:05 pm

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
 問古仔同其他會員既一條問題 
發表人 內容
引用回覆
文章 問古仔同其他會員既一條問題
古仔,我想知你記唔記得邊個係'古天樂讀',答覆後我會同你講一件事~
各位古迷,我想問各位如果有條友冒認古仔既話,你地會點做AR

週日 1月 14, 2007 8:52 pm
引用回覆
暂时未遇到过啵,希望吾好有人搞搞阵啦~~~~~~~~
多点和睦,少点破坏!

週日 1月 14, 2007 9:23 pm
引用回覆
古仔會及時發現的。。。。

週日 1月 14, 2007 9:30 pm
引用回覆
真金不怕紅爐火,是真是假一試便知,再加上我們已對古仔有更多的認識,古迷是很冰雪聰明的!即使有,大家合力把他糾出來公審...我0既意思係交俾大佬處理啦~~

週日 1月 14, 2007 10:14 pm
引用回覆

週日 1月 14, 2007 10:33 pm
引用回覆
文章 Re: 問古仔同其他會員既一條問題
百達通(MAndY) 寫:
古仔,我想知你記唔記得邊個係'古天樂讀',答覆後我會同你講一件事~
各位古迷,我想問各位如果有條友冒認古仔既話,你地會點做AR

咁大膽??我會同果個人講,做別人替身嘅滋味有幾光彩呀?!!!早D覺悟,回頭是岸!

週日 1月 14, 2007 11:54 pm
引用回覆
打三條9.立即報警啦...ha ha...

週一 1月 15, 2007 11:27 am
引用回覆

週一 1月 15, 2007 12:08 pm
引用回覆
文章 ...
ring12 寫:
“條友”是什么意思啊?

是不是‘有个人’的意思啊?

週一 1月 15, 2007 12:41 pm
引用回覆
"條友"既意思係,人,係香港人既俗語~ :lol: 我係新加入既所以未見過我係正常既~由於我衷心希望古仔覆我,所以講件事比大家聽~
之前,我收倒我個fd既e貓,佢知我好中意古仔,佢話有古古既e-mail,我問佢拎,之後,我就send野比佢~初初我對於呢個古仔都深信不移,不過響x'mas之後,我就完全改觀~佢竟然話有個x'mas party 響古古屋企搞,但我覺得如果真係既,點解唔響呢道講?之後我叫佢,將party d 相post上去,佢就冇覆la~無奈牙~所以我想知古古知唔知我係邊個lor

週一 1月 15, 2007 9:40 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載