Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 4月 25, 2024 3:27 pm

發表新文章 回覆主題  [ 3 篇文章 ] 
 有關電影<<巴黎假期>>的上映場次 投訴! 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 有關電影<<巴黎假期>>的上映場次 投訴!
呢套電影在7月23日上映
因為我之前唔得閒去睇
諗住d戲實上映一個月既 唔洗擔心
到上映左兩星期 我終於得閒去睇啦
但我發現由8月6日開始
每日只有the grand cinema上映
仲要每日得1-2場(而家得返1日1場),仲要係細院
而星期一至五既上映時間永遠係office hours,冇六點後的
星期六日就full晒...即日walk in買唔到飛
真係未試過有套戲係咁難買飛架
比呢套戲更早上映既<<賤熊>>同<<迷你兵團>>等等既戲
上左成個月仲有戲院有得睇
但<<巴黎假期>>上左兩星期已經搞到咁><

真心好想去戲院捧場
希望古仔或者相關工作人員可以諗諗辦法
多幾間戲院有呢套戲睇
或者顧及下我地呢d上班族
如果星期一至五的話希望上映時間可以在六點後
同埋希望唔好咁快落畫
(呢個星期預售既場次我仲未夾到時間去睇...)

有冇人同我一樣有呢個苦況?:(

週一 8月 10, 2015 10:03 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 有關電影<<巴黎假期>>的上映場次 投訴!
我這裡《迷城》就出現狀況,
上映時間非常不恰當,
不是過早就是太晚,
而且每天只有3、4場,
沒有選擇之下明天我會看4pm場。 :oops:

週四 8月 13, 2015 5:04 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 有關電影<<巴黎假期>>的上映場次 投訴!
你可以4pm去看也很好了
我這個時間要上班
電影的時間都在我上班時間內(900-1800)
根本沒可能去看
還是電影的目標觀眾群根本是無業或正在放暑假的學生?
唉 我預見我在這套戲落畫前都看不到了
非常失望

唯有迷城一上映我就立即去看吧

週四 8月 13, 2015 11:16 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 3 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載