Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週三 4月 24, 2024 6:19 pm

發表新文章 回覆主題  [ 59 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234
 一句話 讓我感到7年前的害怕 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 Re: darth vader
kootinlok 寫:
看過這個小道消息,真的令我捧腹大笑!
這個小道消息所指的女助手是誰呢?
關鍵人物一:Amy已婚有一子一女,小的是15嵗,大的是18嵗了
關鍵人物二:Kitty已婚有3女,最大的已是20多嵗了
關鍵人物三:Carmen,單身,不過……
全部都是沒可能呀!她們都是我的好幫手!
噢!莫非是阿Dan,是變性人呼?哈哈!
DV都是以一貫作風面對那不是事實的,
都是以.....“不作回應”面對非事實的問題。
但今次卻就例外了,
因爲看了這個小道消息感覺很有趣呢!
當作趣事形式看待!
而你的過去也不要放上心吧!
過去的已過去!已7年了!每個人都應向前看!
這個便當作笑話,過往的事不要再提了,
要理智地處理現在的事和過去的事!
努力向前吧!
"忘記背後,努力面前,向著標杆直跑!"
支持你的DV上
Louis Has Answer All The Question And Hope You Don`t Feel Sad Anymore What Louis Had Said Is Correct Right Now Look Forward And Not Backward Ok All The Best For U .

週二 5月 01, 2007 7:00 pm
個人資料
頭像

引用回覆
關鍵人物一:Amy已婚有一子一女,小的是15嵗,大的是18嵗了
但今次卻就例外了,
當作趣事形式看待!
努力向前吧!
支持你的DV上

加油

週二 5月 01, 2007 8:47 pm
個人資料
頭像

引用回覆
但今次卻就例外了,
當作趣事形式看待!
努力向前吧!
支持你的DV上

= =|||
是在拍搞笑片吗?
呵呵!!好开心的说~~~~~~~~~~~

http://www.kootinlok.com/images/upload/ ... 659980.JPG

週二 5月 01, 2007 9:18 pm
個人資料

引用回覆
may 寫:
吓kitty女兒咁大了啦
真想不到添
她看來很年輕
仲以為她未結婚 :oops:

我也一直覺得kitty還未結婚呢
因為看起來實在是太年輕了 8)

如果有一天我聽到古仔要結婚
第一個反應,一定是"真的嗎?那太好了"
因為以他的年紀是早該成家了 :twisted: :twisted:

樓主,我想妳應該只是心理投射作用
希望妳能早點走出7年前的陰霾 ,加油!!:wink:

週二 5月 01, 2007 9:36 pm
個人資料
頭像

引用回覆
DV在BLOG真的很坦誠,這就是對我們的信任!!!
DV是我們的朋友,家人。

週二 5月 01, 2007 9:43 pm
個人資料
頭像

引用回覆
“Kitty已婚有3女,最大的已是20多嵗了 ”

她看起来好年轻哦,真的看不出来孩子都这么大了!好利害! :lol:

週二 5月 01, 2007 9:54 pm
個人資料
頭像

引用回覆

DV在做案件分析, 三位關鍵人物都不成立 :twisted: :twisted: :twisted:

圖檔

週三 5月 02, 2007 1:04 am
個人資料
頭像

引用回覆
Heyhey 'doreamon'

There's been so many replies to your message and I hope it has helped you to understand your feelings towards kootinlok and also move forward from what happened 7 years ago!!

It is painful when we get hurt....but i'm afraid it's a process in life that none of us can prevent....it's part of growing up and life is a never-ending learning curve!! It's so long ago now....you really need to move on (i know it isn't easy but...).....what's happened in the past cannot be changed...but what you can change is the present!! you have a choice to either accept and welcome opportunities or be stuck at where you're at, which is extremely unhealthy....at the end of the day....you are an adult?(i guess) so you can make that choice of yours....i think you know it's time to move on........also all the experiences each of us go through in life we cannot forget, there'll be a scar there and it becomes our memory......we learn to cope and how to deal with issues...sometimes these memories become vague and would have no impact upon us in time....remember that and trust me...one day you will be able to look back and say to yourself you've not lost out on anything at all!!!

regarding your feelings towards kootinlok..... to be honest, you don't really know him so you can't be falling in love with his person.....back to reality girl and don't let it upset you!!! sometimes a dream/fantasy is much better to remain as a fantasy!!

take much care and let the past go girl!!
you can do it if you try hard enough!!
some roses for ya @)-- @)-- @)-- xx

週三 5月 02, 2007 1:40 am
個人資料
頭像

引用回覆
但今次卻就例外了,
當作趣事形式看待!
努力向前吧!
支持你的DV上

哈哈哈 :lol:
變性人

週三 5月 02, 2007 1:52 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 一句話 讓我感到7年前的害怕
多啦A梦,我想你只是把DV大人当精神支柱了,突然情绪一来,那是有可能的,好好调整自己吧!毕竟DV大人是大家的DV啊!我相信你行的!

圖檔

週三 5月 02, 2007 4:08 pm
個人資料

引用回覆
我很想知道那个不过后面的省略号是啥意思……哼哼
但今次卻就例外了,
當作趣事形式看待!
努力向前吧!
支持你的DV上

週一 2月 27, 2012 10:40 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 一句話 讓我感到7年前的害怕
他是个正常人,应该允许他谈恋爱跟结婚,至于是谁,那是他自己的自由

週二 2月 28, 2012 4:34 pm
個人資料
頭像

引用回覆
多拉A夢, 古仔幸福快樂就是我們最大的快樂, 古仔是那麼關心愛護自己的Fans, 就像對待家人一樣, 不管他是否有女朋友, 或者結婚, 我們都應該好好愛他、全力支持他、祝福他! 因為他是我們的家人! 永遠都支持古仔!
Rose

圖檔

週三 2月 29, 2012 11:25 am
個人資料
頭像

引用回覆
有意思~哈哈~DV很好人啊~~我倒想DV快d生個小DV..一定好可愛~~ :D :D :D

週三 10月 07, 2015 4:20 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 59 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載