Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 4月 19, 2024 3:37 pm

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
 聖誕快樂呀~ 
發表人 內容
引用回覆
文章 聖誕快樂呀~
祝古仔Merry Christmas~你會在家裡度過嗎?希望你玩得開開心心喇~ :D
唔知你拆左你D禮物未呢?定好traditional會在boxing day拆呀?
我自己就拆D唔拆D想留返boxing day拆哈哈哈 :lol:
好啦~Goodnight and have fun tomorrow at work and after work :twisted:

週一 12月 25, 2006 2:56 am
引用回覆
文章 P.S:
當然都要祝各位Merry Xmas~希望每一個都過一個難忘又開心既聖誕啦 8)

週一 12月 25, 2006 2:59 am
引用回覆
THE SAME TO YOU

週一 12月 25, 2006 3:00 am
引用回覆
I wish everyone will have a Merry Christmas :D

週一 12月 25, 2006 3:03 am
引用回覆
見到一大堆既禮物,本來諗住要儲到BOXING DAY先拆架,但系我又心急想睇下到底是什麽來的,最後都忍唔住手將它全部拆曬(最豐收的一年)....呵

週一 12月 25, 2006 11:49 am
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載