Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週一 4月 29, 2024 4:09 am

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
 分享:家中又添新成員。好開心。 
發表人 內容
引用回覆
文章 分享:家中又添新成員。好開心。
古仔,尋日本來同朋友有D唔開心嘅事發生。
但是晚上11點幾時,弟弟致電予我,弟媳生左個BB女,七斤半重。(在Email同你提過,唔知你睇唔睇到呢?)
突然覺得所有的不開心都消散曬。很開心。雖然對於甘年輕,就做人地姑媽,有少少唔甘心,但系新生命的降臨真系讓人覺得很神聖,同埋好開心。因為一直都系一家四口甘過日子過左好多年,今年弟媳加入,臨近年尾,再添一員。感覺,屋企以後會熱鬧得多啦。而且聽日系我媽媽生日,一周內有兩件值得慶賀嘅事呢。真系好開心。可以更深刻體會到小琳當時的感受啦。
本黎好想第一時間同你分享,不過尋晚到今日,一直都開唔到個網頁。
依家,終於得左啦。
希望,BB女能夠平安健康快樂地成長。也希望所有人來年都可以健康快樂,喜事連連啦。

週五 12月 29, 2006 2:37 pm
引用回覆
剛剛在Q上,細佬話BB有點問題,真系有D擔心。不過,好在,後來,他到醫院看完BB之後,醫生話,沒有太礙的。終於放心。希望BB能夠平安健康。

週五 12月 29, 2006 5:44 pm
引用回覆

週五 12月 29, 2006 6:45 pm
引用回覆
恭喜啦..bb好得意,亦好好玩的.. :twisted:

週六 12月 30, 2006 12:02 am
引用回覆

週六 12月 30, 2006 9:05 am
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載