Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週六 4月 27, 2024 5:36 pm

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
 能不能 
發表人 內容
引用回覆
文章 能不能
我有點頭暈了,不完全是因為Iironman搞得鬼,但他也要負點責任!總之大家都全心投入這個遊戲中,blog變得非常熱鬧,而其中也還有古迷要詢問古夫人問題,我有時都想一條條看完,希望給古迷們多點關心.不過就如同先前所說,大家玩得太熱情,留言不斷增加,我常忘了我看到哪一篇,而有些篇又有更新,使得我看了又重看,有的又遺漏,不知現在能不能有設計,讓我們在看過的地方有些記號標示,不然我真的很頭痛~~ >.< 還是說本來就有這種設計只是我不知道??

週六 1月 06, 2007 4:33 pm
引用回覆
你系定唔系先?版面好像有一個標注已看過的功能,試試看吧。

週六 1月 06, 2007 4:37 pm
引用回覆
你系Ironman,個Friend?

週六 1月 06, 2007 4:38 pm
引用回覆

週六 1月 06, 2007 4:40 pm
引用回覆
我唔係!都未算佢friend,佢都唔識我. >.< 我雖然次次都用唔同名,但係我都有我0既style,不過就唔會有人想知,我的魅力唔夠Ironman的百萬分之一.

週六 1月 06, 2007 4:45 pm
引用回覆
文章 Re: 能不能
能不能 寫:
我有點頭暈了,不完全是因為Iironman搞得鬼,但他也要負點責任!總之大家都全心投入這個遊戲中,blog變得非常熱鬧,而其中也還有古迷要詢問古夫人問題,我有時都想一條條看完,希望給古迷們多點關心.不過就如同先前所說,大家玩得太熱情,留言不斷增加,我常忘了我看到哪一篇,而有些篇又有更新,使得我看了又重看,有的又遺漏,不知現在能不能有設計,讓我們在看過的地方有些記號標示,不然我真的很頭痛~~ >.< 還是說本來就有這種設計只是我不知道??

哈哈,大家的确 玩得太熱情了!慢慢看吧!祝你好运 !!
:lol:

週六 1月 06, 2007 4:48 pm
引用回覆
我唔係!都未算佢friend,佢都唔識我. >.< 我雖然次次都用唔同名,但係我都有我0既style,不過就唔會有人想知,我的魅力唔夠Ironman的百萬分之一.

你又系?踩場啊,,,,help!!!!!Darth Vader。。。。

週六 1月 06, 2007 4:48 pm
引用回覆
講真 寫:

你又系?踩場啊,,,,help!!!!!Darth Vader。。。。

唉,呢位Elsa姐妹,我真係唔係佢喎!我係其他地方都解釋過,點解係都會有人覺得我係佢哩?我就不厭其煩講多一次,我話過我0地要團結,如果被誤認要正名.古仔如果真係用別名,佢一定會用同佢鍾意0既0野有關d人物,唔係好似我咁樣.仲有,就算古仔點調皮都好,佢應該都唔會認自己係女仔,不過我就真係女仔喎.咁妳應該信了吧.而且,我唔係香港人,d廣東話仲要同香港0既朋友多d學習.又不過,古仔咁樣玩法,目的就係要大家多d識佢,了解佢,我諗目的係有達到囉.同埋,我諗Ironman係之前4點左右已經飛返去做0野囉. >_- nice to meet you,其實,被誤認做古仔對我來講或者係一種褒獎,可惜我真係唔係囉,sorry!

週六 1月 06, 2007 5:49 pm
引用回覆
唉,呢位Elsa姐妹,我真係唔係佢喎!我係其他地方都解釋過,點解係都會有人覺得我係佢哩?我就不厭其煩講多一次,我話過我0地要團結,如果被誤認要正名.古仔如果真係用別名,佢一定會用同佢鍾意0既0野有關d人物,唔係好似我咁樣.仲有,就算古仔點調皮都好,佢應該都唔會認自己係女仔,不過我就真係女仔喎.咁妳應該信了吧.而且,我唔係香港人,d廣東話仲要同香港0既朋友多d學習.又不過,古仔咁樣玩法,目的就係要大家多d識佢,了解佢,我諗目的係有達到囉.同埋,我諗Ironman係之前4點左右已經飛返去做0野囉. >_- nice to meet you,其實,被誤認做古仔對我來講或者係一種褒獎,可惜我真係唔係囉,sorry![/quote]
咁你究竟系邊位啊?無理由,你D廣東話講得咁好架播?
Sorry,我真系比距搞暈左。。。。

週六 1月 06, 2007 6:21 pm
引用回覆
雖然你經常換名,但可以確定你唔系啦。對唔住。唔好意思。

週六 1月 06, 2007 6:34 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載