Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:08 pm

發表新文章 回覆主題  [ 167 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345678 ... 12  下一頁
 亞lo傻呼呼日記 Vol.2 
發表人 內容
頭像

引用回覆
Kim 寫:
may 寫:
小琳 寫:
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
Tiramisu 寫:
咩樹 寫:
睇到啦..母也塊樹葉...係咁兜..係咁兜..兜下你..兜下你
得啦.ok..你把聲想點阿大佬..哈哈哈哈哈哈哈
笑死人啦

配音好搞笑!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!!!!!!!

終於知佢尋晚成晚嗌救命係點解了..原來係咁.哈哈

終於真相大白
:wink: :wink: :wink:

係呀!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
hahaha~~

我也要叫了
!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
DV

HELP!!!!HELP!!!!HELP!!!!!HELP!!!!!!HELP!!!!!
HELP!!!!HELP!!!!HELP!!!!!HELP!!!!!!HELP!!!!!
我地唔會打999求救架! hee...hee....
個個嗌晒救命問你怕未. :lol:

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

嘻嘻嘻嘻嘻嘻!!个个嗌晒救命佢都唔知要救边个先啊 :cry:

週六 3月 15, 2008 11:28 am
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈,DV,那最後阿LO有沒有找到路囬家呢?你們都好可愛啊....笑死我了.... :lol: :lol: :lol:

週六 3月 15, 2008 11:42 am
個人資料
頭像

引用回覆
亞lo你真係好傻呀!!!!! :lol:

週六 3月 15, 2008 12:00 pm
個人資料
頭像

引用回覆

哈哈哈哈哈~~好搞笑~~~

Ah Lo你到底要不要便便阿~~~

兜了這麼久,還是沒有上阿~哈哈哈哈! :lol:

週六 3月 15, 2008 12:09 pm
個人資料
頭像

引用回覆
Ah Lo怎麼跟我一樣在喊救命~~ :lol:

圖檔救命阿!救命阿!有沒有的士坐阿~~~

好好笑~Ah Lo真係好可愛!!!
:lol: :lol: :lol:

週六 3月 15, 2008 12:24 pm
個人資料

引用回覆
哈哈.阿LO,好可爱阿,,!!

週六 3月 15, 2008 12:46 pm
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
小琳 寫:
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
Tiramisu 寫:
咩樹 寫:
睇到啦..母也塊樹葉...係咁兜..係咁兜..兜下你..兜下你
得啦.ok..你把聲想點阿大佬..哈哈哈哈哈哈哈
笑死人啦

配音好搞笑!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!!!!!!!

終於知佢尋晚成晚嗌救命係點解了..原來係咁.哈哈

終於真相大白
:wink: :wink: :wink:

係呀!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
hahaha~~

我也要叫了
DV

我地唔會打999求救架! hee...hee....
個個嗌晒救命問你怕未. :lol:

他有超能力不怕不怕 :lol:

週六 3月 15, 2008 3:03 pm
個人資料

引用回覆

LOLO,乖仔
光天化日下Natural Call
當然要找個隱蔽的地方
也會小小害羞一下嘛
環境不舒服也不行哦
會影響情緒的
呵呵

有樂樂和樂樂媽相陪
就象出巡一樣
很開心了
是不是啊
要健康哦 :)

週六 3月 15, 2008 3:15 pm
個人資料

引用回覆

週六 3月 15, 2008 3:55 pm
個人資料

引用回覆
阿LO上小号和我家的公狗仔不一样~
哈哈~

週六 3月 15, 2008 3:56 pm
個人資料

引用回覆
阿LO,妳傢DV哥實在是不厚道呢,
把你的私生活都拿齣來播給我地睇!!

講笑咁,哈哈~~

妳們三個真是稱得上"吉祥三寶"呢!!!

謝謝LOLO和古媽的無私縯齣,還有DV的絕佳配音,
讓我們有了更多的歡笑時光!!!

週六 3月 15, 2008 4:31 pm
個人資料
頭像

引用回覆
AH LO 实在太可爱了!

週六 3月 15, 2008 4:40 pm
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈~~~LO LO,你便便都几挑剔喔!难怪DV妈妈"抛弃"你,呵呵!到我家吃饭饭算了吧^_^

週六 3月 15, 2008 4:52 pm
個人資料

引用回覆
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DV, 你想點呀?! AH LO便便日記??!! :D
真的比你笑死呢!!!

AH LO真慘, 去唔到便便仲要被你整古呢! 不過, 超攪鬼呢!!!
同時, 辛苦古媽了, 要這樣接AH LO D便便。

DV, 下集會不會是AH 泡泡浴記呢?! :P

** DV, 你要同古媽講小心腰骨呀咁樣彎腰好傷的。 :wink:

週六 3月 15, 2008 5:19 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 亞lo傻呼呼日記 Vol.2
喜欢

週六 3月 15, 2008 5:55 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 167 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345678 ... 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載