Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 1:08 pm

發表新文章 回覆主題  [ 167 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 89101112  下一頁
 亞lo傻呼呼日記 Vol.2 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 2
:lol: [/quote]

週六 11月 22, 2008 6:50 pm
個人資料
頭像

引用回覆
Ah Lo真係好乖仔 (就算是去便便都好斯文),
真的好掛住你...尋日去朋友屋企都有見到1隻好似你身形的大金毛尋回犬,
最初我都驚驚地後來自己就越行越近牠,真係伸咗隻手出來摸牠的背啊...
但後來牠轉身望我...哽係即時扮路過喇hehe :oops:
最後冇膽的我都仍然冇摸佢 (係咪覺得我好冇膽呢...?)
你仍然係我唯1夠膽主動摸你既狗狗呀hehe "真係好掛住你..." (我下個禮拜番新工喇,下個月尾重同屋企人旅行添...真係好開心呀我!)

p.s. 古仔響呢條片聽倒你把聲感覺好似好近噤當然係好遠,好希望你可以keep住你呢個體重喇 (感覺你塊面好似好肉哋咗噤,要有D肉至...更加型架嘛係咪hehe放心喇我唔會衝動搣你臉珠dump既haha...我應該可以控制倒自己既...如果見倒你真人既話hehehe,講完笑喇haha, take care喇你!)

週三 11月 26, 2008 10:36 am
個人資料
頭像

引用回覆

週五 12月 19, 2008 7:23 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 pretty doggy
cute
:P

週六 1月 17, 2009 12:04 am
個人資料

引用回覆
我知道你是不會回來了, 只是還會很掛念你 o

週日 4月 19, 2009 1:48 am
個人資料

引用回覆
每當看回你的 video 或相片,
心中總是不太覺得你已離去,
或許你已在我心中吧!

週一 4月 19, 2010 11:11 pm
個人資料
頭像

引用回覆
不知系不系THE LINK失效?
、、、、、、
、、、、、、、、

不見,系不系就不會傷心啦?我都好想知!

週二 5月 04, 2010 12:02 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 亞lo傻呼呼日記 Vol.2
这个也看不起来,晕

週一 8月 16, 2010 11:55 pm
個人資料
頭像

引用回覆
古迷有没有机会见到阿LO

週四 11月 11, 2010 2:26 am
個人資料
頭像

引用回覆
kootinlok 寫:

这个也无法连接喔~ :cry:

週一 4月 11, 2011 7:55 pm
個人資料
頭像

引用回覆
missing

週四 6月 30, 2011 10:32 pm
個人資料

引用回覆
怎么看不了呢 :oops:

週六 7月 16, 2011 9:58 am
個人資料
頭像

引用回覆
:cry: 看不了阿LO~

週六 1月 04, 2014 7:26 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re:
我也看不了,你的网名让我想到了梅艳芳的同名歌曲~ :lol:
心肝宝贝<文婷> 寫:
點了播放
沒有反應的哦。

週一 10月 06, 2014 9:03 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re:
你确定能看得到?我怎么看不了?试了N多次了
GRACE KU 寫:

又有得睇
:wink: :wink:

週三 10月 29, 2014 11:08 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 167 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 89101112  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載