Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 3:17 am

發表新文章 回覆主題  [ 97 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 7  下一頁
 世間上靚仔byDV"招請員工"第三集 
發表人 內容
引用回覆
咁靚仔~~~~~喔~~~~~~~~~
咁靚仔~唔適合做保安~~哈哈!!!

週三 2月 07, 2007 1:30 am
引用回覆
哈哈~~DV同D朋友好合拍,贊!

週三 2月 07, 2007 1:44 am
引用回覆
哈哈! 真係每次都有新攪作呀~~

週三 2月 07, 2007 1:46 am
引用回覆
我也没见过那么帅的保安.... :shock:

週三 2月 07, 2007 1:49 am
引用回覆
文章 Re: 世間上靚仔byDV"招請員工"第三集(NEW
笑到癲咗......ahahahahahahaha..... :lol:

週三 2月 07, 2007 1:59 am
引用回覆
文章 Re: 世間上靚仔byDV"招請員工"第三集(NEW
你次次都笑场,靓仔 :lol: :lol:

週三 2月 07, 2007 2:00 am
引用回覆
:P :twisted: :lol:

週三 2月 07, 2007 2:02 am
引用回覆
哈哈哈~都係很喜歡DV大人在場爆笑個樣子 :P

週三 2月 07, 2007 2:02 am
引用回覆
哈哈笑到肚子痛

週三 2月 07, 2007 2:13 am
引用回覆
DV次次都笑!
:lol: :lol:

週三 2月 07, 2007 2:23 am
引用回覆
小孩﹐意思就是仗著靚仔沒有表達實力係唔得﹗﹗﹗呵呵﹗﹗﹗﹗﹗啊﹐經理, 不如給多次機會讓他表達實力﹖﹖可能他會做其它事也說不定呢。。。例如。。。跳舞啊。。。你說呢﹖ 等11點再叫靚仔跳舞。。。叫雙碩士一起來吧呵呵呵呵﹗﹗﹗﹗﹗

週三 2月 07, 2007 2:40 am
引用回覆
DV呕吐的表情真是逼真 :lol:

週三 2月 07, 2007 3:19 am
引用回覆
最後一段很搞笑

週三 2月 07, 2007 4:00 am
引用回覆
有少少幼稚,but it's kind of funny
koo jai 隱唔倒笑... 死傻笑 :lol:

週三 2月 07, 2007 4:57 am
引用回覆
因為我一直很執著於呢個係徵人d短片,笑完之後我就會諗,咁到底要請d咩人哩?普通就會列哂d條件出0黎,咁呢4支短片係反其道而行,刪去法咩?意思係,學歷唔係問題,個樣都唔係問題囉.係唔係咁樣先?(雙碩士同好靚仔都唔用喎)

週三 2月 07, 2007 8:18 am
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 97 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 7  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載