Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 10:11 pm

發表新文章 回覆主題  [ 97 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567  下一頁
 世間上靚仔byDV"招請員工"第三集 
發表人 內容
引用回覆
因為我一直很執著於呢個係徵人d短片,笑完之後我就會諗,咁到底要請d咩人哩?普通就會列哂d條件出0黎,咁呢4支短片係反其道而行,刪去法咩?意思係,學歷唔係問題,個樣都唔係問題囉.係唔係咁樣先?(雙碩士同好靚仔都唔用喎)

咁…即係相關的工作經驗最重要,right? :wink:

週三 2月 07, 2007 8:23 am
引用回覆
哈哈哈哈!!!!!!!好靚仔啊!!!!!!哈哈哈!!!你請佢啦!!!哈!!!
土霸王!神經雙碩士!靚仔你都唔請,真係十分好奇你會請D咩人,呵呵!笑死我了!!!!旁邊D人以為我癡左線了!!!呵呵呵呵!!!!

週三 2月 07, 2007 8:38 am
引用回覆
這一集的結尾很有趣啊哈哈哈哈 :lol: :lol: :lol:
等待大結局 :!:

週三 2月 07, 2007 8:51 am
引用回覆
原來今集系"保安"...
不過三集以來都未請到一個合適的人選喔....甘點得架...

週三 2月 07, 2007 8:53 am
引用回覆
古仔,你的同学仔都没笑场哦,就你笑场哦!

週三 2月 07, 2007 9:04 am
引用回覆
今次笑到嘔,下次不知又有什麼新搞作 :twisted:

週三 2月 07, 2007 9:15 am
引用回覆
:lol: Dear Louis好搞笑呀,短片越看越好看..
很有创意呀...哈哈~~~

週三 2月 07, 2007 9:36 am
引用回覆
赞一下古仔的同学们哦,倾情演出,在这里鼓掌!

週三 2月 07, 2007 9:59 am
引用回覆
哈哈~..超级自恋狂,应聘要谦虚...

週三 2月 07, 2007 10:23 am
引用回覆
文章 古仔先係靚仔呀 ^_^
古仔笑得好開心好cute呀! 如果調番轉係古仔見工,對方一定認同佢係靚仔而唔會嘔啦! 哈哈.....

週三 2月 07, 2007 10:23 am
引用回覆
文章 ha ha ha
the video's getting funnier and funnier.

Good job, DV and friends!

週三 2月 07, 2007 10:25 am
引用回覆
靚仔都唔請.............嘔..............嘔.............不要嚇人 :lol: :lol: :lol:

週三 2月 07, 2007 10:44 am
引用回覆
哈哈~~~在DV大人面前当装帅哥~~实在太可爱了~~~~~
还有啊~~DV每次看电脑屏幕的样子也太搞笑了吧~~~ :twisted: :twisted:

週三 2月 07, 2007 11:09 am
引用回覆
哈哈~古仔,你们真的是太可爱太搞笑啦!

週三 2月 07, 2007 11:46 am
引用回覆
文章 ..
DV大人,你们好搞笑。。。 :twisted: :twisted: :twisted:

週三 2月 07, 2007 12:23 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 97 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載