Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:29 am

發表新文章 回覆主題  [ 130 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 9  下一頁
 古仔與阿Lo - 祝古迷恭喜發財! by DV 
發表人 內容
頭像

引用回覆
阿Lo 真的好得意, 好想親手摸牠一下及和牠玩,

我也祝阿Lo 及古仔一家, 生活和諧美滿, 龍馬精神, 心想事成, 出入平安 !!!!!!!

週日 2月 18, 2007 2:16 am
個人資料

引用回覆
恭喜發財,恭喜發財!AH LO 好可愛,好像有點害羞...... :o
祝DV & 家人 & AH LO 豬年行大運

週日 2月 18, 2007 2:25 am
個人資料
頭像

引用回覆
:lol: 新年裏收到阿lo,和古仔的祝福,好開心啊 :wink:
好好玩呀,居然古仔學狗狗叫那麽有趣,而且阿LO也能跟着叫出來,
實在太有趣啦!!也好想抱抱阿LO 呀 :twisted: :twisted:

週日 2月 18, 2007 2:28 am
個人資料
頭像

引用回覆
恭喜發財~多謝古仔同AR LO
真係好得意ar~~好有心思呢!!

週日 2月 18, 2007 2:30 am
個人資料
頭像

引用回覆
现在这世界是不是什么都传染啊.DV和阿LO都够搞笑

週日 2月 18, 2007 2:49 am
個人資料
頭像

引用回覆
阿LO好可愛啊!恭喜發財!新年進步!!家肥屋潤!!!

週日 2月 18, 2007 2:52 am
個人資料
頭像

引用回覆
謝謝古仔和阿LO的祝福!!!實在是太開心了,今年一定會髪大財的,哈哈哈~祝古仔新年快樂,全家身體健康,幸福如意!!!豬事順利,豬年更加綻放光彩!!!恭喜發財,^_^
今年你更棒!!!頂你!!!

週日 2月 18, 2007 3:03 am
個人資料
頭像

引用回覆
AL LO 也和我們拜年,AL LO 祝身體健康. AND LOUIS 新年快樂,事事如意,

努力作戰

週日 2月 18, 2007 3:22 am
個人資料
頭像

引用回覆
恭喜發財, 恭喜發財!!
祝阿Lo, DV和家人豬年行大運!
身體健康, 心想事成, 出入平安!!

週日 2月 18, 2007 3:53 am
個人資料

引用回覆
新年快樂~身體健康~開開心心~萬事如意~心想事成~出入平安

週日 2月 18, 2007 4:13 am
個人資料

引用回覆
古仔都係~
新年進步啦~
阿lo越來越聽話~
古仔拍到越來越好戲, 越來越快樂~!

週日 2月 18, 2007 4:37 am
個人資料

引用回覆

週日 2月 18, 2007 5:09 am
個人資料
頭像

引用回覆
很多謝古古跟LO神給我們的祝福,
我祝古古跟大家 身體健康, 萬事勝意, 恭喜發財﹗

圖檔

週日 2月 18, 2007 7:21 am
個人資料

引用回覆
古仔同阿Lo果然有一套独特既沟通方式,真系令人羡慕啊!而且仲见到古仔禁温柔既一面!真系温暖!
PS:Happy New Year for everyone!

週日 2月 18, 2007 8:29 am
個人資料

引用回覆
文章 恭禧新年好! ^^
先同DV同大家講聲"恭禧新年好"!呢句話係過年果陣,係我0地屋企人接起電話講0既第一句招呼語! ^^
恭祝大家新0既一年新0既開始.平安 健康 快樂! 更上層樓,加油!
另外,亦都要多謝古媽同小綿羊阿Lo同DV幫大家錄製0既短片...
唔知點解,我覺得DV把聲有少少唔同...係因為要逗阿Lo講0野而變聲咩?
仲有啦,我有少少感覺,好似見到我0地0既DV大人,未來要哄小dv同大家拜年0既樣,咁就真係開心啦,DV大軍全員到齊,喜氣洋洋!...... >.^
PS.小綿羊阿Lo,你真係好得意,好乖,希望有一日可以抱下你! ^^

週日 2月 18, 2007 9:17 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 130 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 9  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載