Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 11:54 am

發表新文章 回覆主題  [ 141 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 10  下一頁
 得非達DarthVader-byDV招請員工完結篇 
發表人 內容
古樂樂最高統帥
頭像

引用回覆
文章 得非達DarthVader-byDV招請員工完結篇

最後由 kootinlok 於 週五 3月 16, 2007 3:27 pm 編輯,總共編輯了 3 次。

週六 2月 10, 2007 4:07 am
個人資料
引用回覆
仲未睇得喎...可能等多陣喇!
不過你唔係應該訓0左咩?
唔乖! 古媽會擔心0架!!快0的去訓喇!!

週六 2月 10, 2007 4:20 am
引用回覆
it's very nice video

週六 2月 10, 2007 4:20 am
引用回覆

週六 2月 10, 2007 4:37 am
引用回覆
i can't see the video...

週六 2月 10, 2007 4:49 am
引用回覆
i can't see the video...

me too,even if arrived the present...
我先睡了...晚一點再試試!

週六 2月 10, 2007 5:06 am
引用回覆
文章 ...
我也看不到...
希望古仔恢復體力時再來修改一下!
但是沒休息夠~不要動手啊!
我們會心疼的!要好好休息喔~乖!
我們會耐心等待的!
GOOD THING TAKE TIME~

週六 2月 10, 2007 7:44 am
引用回覆

DV大人好有才哦~我伸长脖子静静期待下次的大作哦~

週六 2月 10, 2007 8:32 am
引用回覆

得非達今次沒有對notebook說話

哈哈, 很好笑!!

週六 2月 10, 2007 8:35 am
引用回覆
這次超長版哦~得非達,好好養身體~~不然就無法去DAP打工啦!

週六 2月 10, 2007 9:05 am
引用回覆
真的想不到你下次会给我们带来什么dv短篇,,一定会是惊喜!!!

週六 2月 10, 2007 9:05 am
引用回覆
又一爆笑短片,身體抱病,好好休息.

週六 2月 10, 2007 9:10 am
引用回覆
原黎前三輯都系扮經理。。哈哈哈。。
今次輪到自己應聘啦。居然就請左。。。。(果然DV系得D嘅,得非達大人。)
不過,用念力控制人用一兩萬找一千蚊嘅數?哇哈哈哈,下次去街要穩埋你,你可唔可以用念力黎控制人買一千蚊嘅野比一百蚊呢?
期待下一次Video添。。。。。

週六 2月 10, 2007 9:43 am
引用回覆
文章 漏左
漏左,挂住贊你,唔記得贊下你個F。好搞笑,對住得非達,可以甘直接,而且全場無笑場,完全按正常見工程式黎做。一個字,勁……
小心身體啊,要早D好番,再拍過多D好嘅短片比我地睇。。。
如果太辛苦,要送廠修一修,加D油,應該就會好番啦。DV大人。

週六 2月 10, 2007 9:47 am
引用回覆
文章 得非達
哈哈~可以看了!可以看了!
得非達~恭喜你入取啊~
真好笑!有你的!!! :lol:

週六 2月 10, 2007 10:00 am
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 141 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 10  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載