Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週六 4月 20, 2024 6:36 am

發表新文章 回覆主題  [ 68 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁
 很久不見的大爺跟妹妹 ﹗爭電視看。。 
發表人 內容
頭像

引用回覆
櫻木花道 寫:
很久沒見這兩位朋友呢, 怎麼又為了小事而被罰?

angel 媽真狠心, 看電視就由得牠們吧!

有時小吵也當是牠們之間的交流好了, hahaha!!!

櫻木﹐我也 很少見到你呢﹗ 失驚無 神又 出來 嚇 下 我門 啊﹗
唉﹐由他門 打交 最後 會變 血 案 的。。。家家 有 本 難 念的經 啊﹗ :lol: :lol:

最近櫻木妹妹身心皆疲, 所以很少蒲頭了,
但有時也會像某人般突然出現呢!

週一 11月 19, 2007 12:27 pm
個人資料
頭像

引用回覆
Angel4 寫:
櫻木花道 寫:
很久沒見這兩位朋友呢, 怎麼又為了小事而被罰?

angel 媽真狠心, 看電視就由得牠們吧!

有時小吵也當是牠們之間的交流好了, hahaha!!!

櫻木﹐我也 很少見到你呢﹗ 失驚無 神又 出來 嚇 下 我門 啊﹗
唉﹐由他門 打交 最後 會變 血 案 的。。。家家 有 本 難 念的經 啊﹗ :lol: :lol:

最近櫻木妹妹身心皆疲, 所以很少蒲頭了,
但有時也會像某人般突然出現呢!

櫻木 女士 變 櫻木妹妹﹗﹖哈哈哈﹗
你 EVERYTHING OK 嗎? 是不 是 還是 在為 你的美國之旅 而頭 痛呢﹖﹖
不要 煩惱﹗來給 天使 大力地笑 一下﹗但不要 笑甩牙較 啊﹗ :lol:

圖檔

週一 11月 19, 2007 1:21 pm
個人資料

引用回覆
真係要再講多一次好中意你呢個花名呀!! 可能我屋企三母子都係豬字尾架(個仔叫飛仔豬/ 女叫 yy豬/我就自稱叫媽咪豬) 所以覺得你個名好親切LAW , 好啦, 我以後就叫你咸豬架 LA ^^
我差 D 又 MISS 左你呢個 POST 呀 ! 好彩胡裡胡塗又比我睇到......... 大爺咬住被睇電視同埋對付妹妹真係好好好 ...........攪笑 !! 太爺個樣真係好攪鬼呀 !!

週三 11月 21, 2007 2:24 pm
個人資料
頭像

引用回覆
hi 咸豬 ,
真係要再講多一次好中意你呢個花名呀!! 可能我屋企三母子都係豬字尾架(個仔叫飛仔豬/ 女叫 yy豬/我就自稱叫媽咪豬) 所以覺得你個名好親切LAW , 好啦, 我以後就叫你咸豬架 LA ^^
我差 D 又 MISS 左你呢個 POST 呀 ! 好彩胡裡胡塗又比我睇到......... 大爺咬住被睇電視同埋對付妹妹真係好好好 ...........攪笑 !! 太爺個樣真係好攪鬼呀 !!

你說 你又要講多 次﹐莫非你 就是 早前跟我 在 EMAIL裡 暢談 的 P 小姐?? :wink: :wink:
我 也 不客氣 叫你作 YY 豬呢﹗
大爺 就 梗 係搞 笑呢﹗他 而且 是個 冷面 笑 匠 呢﹗因為 他的樣 子 天生 就 是 一副 很無 奈的 呢﹗ :lol: :lol:

圖檔

週三 11月 21, 2007 4:20 pm
個人資料

引用回覆
咪就係我 law , 我應承要留言ka ma ~~ ,
呀 !! 我想問你 boston e 加係幾點 ??

週三 11月 21, 2007 4:33 pm
個人資料

引用回覆
原來你將 "xx事件" post 左黎 chat room , 我好少好少入黎睇架 !!
係頭先 click 下 click 下就睇到你個 post , 原來已經係幾日前.........

週三 11月 21, 2007 4:37 pm
個人資料

引用回覆
係呀 ! 係呀! :lol: 大爺是個 冷面 笑 匠 , 永遠都 是 一副 很無 奈既樣子 , 但就是討人喜愛 ^^
sorry , 唔係好熟習 , 所以分開左三段留言 @@

週三 11月 21, 2007 4:54 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咪就係我 law , 我應承要留言ka ma ~~ ,
呀 !! 我想問你 boston e 加係幾點 ??

現在 BOSTON 是 4AM 啦﹗剛剛 做完 要 做的 東西 ﹐在 床 上 嘆 電 視 呢﹗ :wink:

圖檔

週三 11月 21, 2007 4:57 pm
個人資料
頭像

引用回覆
原來你將 "xx事件" post 左黎 chat room , 我好少好少入黎睇架 !!
係頭先 click 下 click 下就睇到你個 post , 原來已經係幾日前.........

對啊﹗這裡 比較 安全 呢﹗ HEHEHEHE。。。。。 :wink:

圖檔

週三 11月 21, 2007 4:58 pm
個人資料
頭像

引用回覆
係呀 ! 係呀! :lol: 大爺是個 冷面 笑 匠 , 永遠都 是 一副 很無 奈既樣子 , 但就是討人喜愛 ^^

沒有 所 謂 啦﹗ 超級 頭 號 FANS﹗﹗﹗哈哈哈﹗
對啊﹗所以 MAN IN BLACK 都找 大爺 的 遠房 親 戚 來作 其中 的 主角呢﹗
:lol: :lol:

圖檔

週三 11月 21, 2007 5:01 pm
個人資料

引用回覆
好 可爱的2个 "宝贝"........

週三 11月 21, 2007 5:06 pm
個人資料

引用回覆
ha !! 4am , 咸豬做乜仲唔訓覺呀 !?!

週三 11月 21, 2007 5:12 pm
個人資料
頭像

引用回覆
ha !! 4am , 咸豬做乜仲唔訓覺呀 !?!

很多 東西 要 PLAN﹐一搞 就好容易 又 一晚。。。有時 要 很久 個腦 才 停下來﹐睡去。。。。現在 就 是 這1樣 的 一晚 呢﹗我 由 HK YAHOO SEND EAMIL 給 你﹐ 你應 看 到 中文 了﹗ :wink:

圖檔

週三 11月 21, 2007 5:18 pm
個人資料

引用回覆
yy chu 寫:

沒有 所 謂 啦﹗ 超級 頭 號 FANS﹗﹗﹗哈哈哈﹗
對啊﹗所以 MAN IN BLACK 都找 大爺 的 遠房 親 戚 來作 其中 的 主角呢﹗

點解唔找大爺去演呀 ?? 不過如果搵大爺做 , 會搶曬果兩個主角鏡架 lar , 咁就唔好啦 , :lol:

週三 11月 21, 2007 5:21 pm
個人資料
頭像

引用回覆
雖然是妹妹不對~
不過他的眼神總是那麼無辜~
真叫人捨不得啊!!
:P

週三 11月 21, 2007 7:45 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 68 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載