Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 4月 30, 2024 9:15 am

發表新文章 回覆主題  [ 38 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
 今個星期開始 "新年美食篇"喇! 『健康每一天!』 
發表人 內容
頭像

引用回覆
dolphin_joanna 寫:
茄姐,估唔到你喺古迷中的美女廚神 :shock:

:lol: :lol:

美女厨神~说得好~~

週二 1月 13, 2009 11:38 am
個人資料
頭像

引用回覆

美女厨神~说得好~~

哎吔你們不要玩我呢 (我絕對不是美女呀!) 美女在古迷由有不少,而香港這邊亦都有好多 (好似...咩樹、會長...等等 :mrgreen: ) 肯定不包括我在內呢hahaha
我是出名愛食食食的茄姐呀,當然要懂得怎樣煮才可以在家裡也繼續食食食喇haha :mrgreen:

圖檔

週二 1月 13, 2009 3:39 pm
個人資料
頭像

引用回覆
vickylouislele 寫:
茄姐 寫:
vickylouislele 寫:
多谢茄姐分享

原来有那么多奥秘哦~~~

XDDDD

不用客氣呢最緊要大家健康快樂呀嘛!

哈哈~~~大家都要健康快乐哦!

完全正確呀! 最緊要健康 & 開心hehe

圖檔

週二 1月 13, 2009 3:40 pm
個人資料
頭像

引用回覆
Ginger 寫:

美女厨神~说得好~~

哎吔你們不要玩我呢 (我絕對不是美女呀!) 美女在古迷由有不少,而香港這邊亦都有好多 (好似...咩樹、會長...等等 :mrgreen: ) 肯定不包括我在內呢hahaha
我是出名愛食食食的茄姐呀,當然要懂得怎樣煮才可以在家裡也繼續食食食喇haha :mrgreen:

那你家的人一定很有口福囉!!
茄姐都會煮好吃又健康的料理.

週二 1月 13, 2009 9:26 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週二 1月 13, 2009 9:50 pm
個人資料
頭像

引用回覆
茄姐 寫:
Ginger 寫:

美女厨神~说得好~~

那你家的人一定很有口福囉!!
茄姐都會煮好吃又健康的料理.

呀...不是我有口福而是我們有口福因媽咪才是最懂得煮的大家姐呀hehe

圖檔

週二 1月 13, 2009 11:58 pm
個人資料
頭像

引用回覆
:lol: 口水口水口水

你可以自己試試呀 (不難的呢最緊要有心機就好易架喇 :wink: )

圖檔

週二 1月 13, 2009 11:58 pm
個人資料
頭像

引用回覆
Ginger 寫:

美女厨神~说得好~~

蝦..美女嘅定義唔喺只看外表呀 :wink: !有時都要看個人修養、心地... 正所謂心善則貌美 :mrgreen: 。你無見識過啲人外表打扮得好掂,點知出口成文、坐低時又Up身Up勢、衛生意識差... :evil: !所以你要改改美女嘅定義,就像『愛』嘅定義一樣有很多種 8) !就像DV愛古迷、古迷愛DV :mrgreen: :mrgreen:

週三 1月 14, 2009 2:07 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 38 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載