Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:32 am

發表新文章 回覆主題  [ 42 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
 10/1/2009 保育基金活動PHOTO P.2 新加 
發表人 內容
頭像

引用回覆
dolphin_joanna 寫:
嘩!你哋都影咗好多相喎 :P
茄姐話唔知樂樂點解會做嗰個笑爆咀嘅動作 :arrow: :roll: 喺因為佢生蟲囉 :lol: :lol: :lol:

椅...係咪真架我唔係好信你喎hahaha :mrgreen: 生蟲...定係抺pat pat咋hahahahaha

圖檔

週二 1月 13, 2009 3:50 pm
個人資料
頭像

引用回覆
影的好好啊 ,好丰富,辛苦了!谢谢分享 :wink:

週二 1月 13, 2009 7:42 pm
個人資料
頭像

引用回覆
dolphin_joanna 寫:
嘩!你哋都影咗好多相喎 :P
茄姐話唔知樂樂點解會做嗰個笑爆咀嘅動作 :arrow: :roll: 喺因為佢生蟲囉 :lol: :lol: :lol:

椅...係咪真架我唔係好信你喎hahaha :mrgreen: 生蟲...定係抺pat pat咋hahahahaha

我都喺隨口嗡、當秘笈 :mrgreen:

週三 1月 14, 2009 1:30 am
個人資料
頭像

引用回覆

好多PP呀~~~~~~~~~

口水哗啦啦~~~

圖檔

週三 1月 14, 2009 11:32 am
個人資料
頭像

引用回覆

活動完後, 妳們有去玩"雲霄飛車"嗎? :mrgreen:

週三 1月 14, 2009 12:15 pm
個人資料
頭像

引用回覆
呵呵,谢谢分享哦... :wink:

週三 1月 14, 2009 1:09 pm
個人資料
頭像

引用回覆
哈囉,大家好! 我係當日安排你地坐既亞joe呀..
你地d相仲靚過我地official photographer果d喎....
仲有caption旁述, 真係現場一樣.
好多謝你地果日咁合作, 我安排既位ok麻?? :D

其實DV果日唔係去左咩熊貓BB室, 佢係去左我地工作人員做野既地方,近距離同安安見面,餵安安食野, 安安都好乖, 坐定定比DV影相, 仲成日望鏡頭添.

我都好希望快d可以再同DV合作, 下次希望你地會有更多人黎支持, 幫忙宣揚保育既重要!

多謝 :lol:

週三 1月 14, 2009 5:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆
你地d相仲靚過我地official photographer果d喎....

其實DV果日唔係去左咩熊貓BB室, 佢係去左我地工作人員做野既地方,近距離同安安見面,餵安安食野, 安安都好乖, 坐定定比DV影相, 仲成日望鏡頭添.

我都好希望快d可以再同DV合作, 下次希望你地會有更多人黎支持, 幫忙宣揚保育既重要!

呢位保育人士亞joe
安排既位不錯呢
真係吳該哂你
:wink:
我都期待再次
我地又可以再次同dv黎支持宣揚保育
:wink:

努力作戰

週四 1月 15, 2009 12:21 am
個人資料
頭像

引用回覆

hoho..保育人士阿joe..你好!
你太客氣了..是我們要多謝你安排個好位置俾我地坐...我地先拍到好的照片呢
原來那天老大去探望的是安安...我仲以為是bb熊貓o添..因為我在熊貓館裡面看的那隻安安
是超級大隻的..但老大拍的照片裡的熊貓..好細隻好似bb仔熊貓咁.....原來我攪錯了haha
點都好..希望快d你地又再同我地老大合作丫....我地一定會再拉大隊黎支持的..see u later :wink:

圖檔圖檔

週四 1月 15, 2009 3:31 pm
個人資料
頭像

引用回覆
看完你的照片想问你的是:你的相机什么牌子什么型号的呀?
真清楚,连拍大头贴哦

週五 1月 16, 2009 9:27 am
個人資料
頭像

引用回覆

我地要多謝先得,你安掛個位好好,
其實由安安佳佳來港後,我係一直都無黎探過佢地,
今次係我第一次黎探佢地,無想過,可以一次過睇到四位朋友仔,
佢地有無同的表情同動作,盈盈同樂樂佢地食野個姿勢係一模一樣架,
真的好可愛!

週日 1月 18, 2009 8:45 pm
個人資料
頭像

引用回覆
多谢分享~~

週二 1月 20, 2009 1:21 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 42 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載