Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 7:59 am

發表新文章 回覆主題  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
 11/1 家有囍事2009 宣傳活動 
發表人 內容

引用回覆
绗绗 寫:
真的是過年的氣氛都有了 家有喜事 票房 爆 爆 爆 !!

sure win 喇!!

古仔和古迷是啥關係啊!!哈哈!必須肯定一定贏喇!!

哈哈,看的真高興!!!!真高興!!!真 真 真高興!!

古仔「一枝棒」, 古迷一直追, 票房一定爆 o :mrgreen:

點解 【一枝棒】?是一直棒吧!!哈哈!!

對 一直棒,一直追,一定爆!!!爆!!爆!!!

如果妳想讓自己有機會,那就勇敢的去做。

週日 1月 11, 2009 6:39 pm
個人資料
頭像

引用回覆
:lol: 谢谢樱木兄的报道~~

春节放假一定去看《家有喜事》!过年喽~~圖檔

週日 1月 11, 2009 6:56 pm
個人資料
頭像

引用回覆
櫻木花道 寫:
绗绗 寫:

古仔「一枝棒」, 古迷一直追, 票房一定爆 o :mrgreen:

「一枝棒」是由日文「ICHIBAN」譯音過來,
「ICHIBAN」是最好的意思, 明白嗎?

週日 1月 11, 2009 7:04 pm
個人資料
頭像

引用回覆
:lol: 谢谢樱木兄的报道~~

春节放假一定去看《家有喜事》!过年喽~~圖檔

一定要去看, 肯定超好笑, 會過一個開心的春節呢!

週日 1月 11, 2009 7:34 pm
個人資料

引用回覆
文章 今天見不到dv...
謝謝分享!

昨晚都唔見更改活動時間既消息, 我如常3pm到.
沒料到活動已經完咗.....原來改了1pm開始, 見不到dv呢... :( :(

週日 1月 11, 2009 7:35 pm
個人資料
頭像

引用回覆
櫻木同學···超級多謝妳啊···
見到DV今日嘅型仔西裝LOOK···
眞喺開心晒···

週日 1月 11, 2009 8:23 pm
個人資料
頭像

引用回覆
古仔企起桃花旁邊回眸一笑···
今年一於行翻個桃花運就VERY GOOD啦···

個場搞到咁喜興···
《09囍事》一定紅爆全國啊···

週日 1月 11, 2009 8:25 pm
個人資料

引用回覆
绗绗 寫:
櫻木花道 寫:
绗绗 寫:

「一枝棒」是由日文「ICHIBAN」譯音過來,
「ICHIBAN」是最好的意思, 明白嗎?

櫻木 你是 讓妹妹 雙語學習是麼?

粵語 加 日語 !有難度哦!!

哈哈!!

如果妳想讓自己有機會,那就勇敢的去做。

週日 1月 11, 2009 8:26 pm
個人資料
頭像

引用回覆
一定很好看又好笑,超期待的!
看DV笑那麼開心就知道一定很好看啦。

週日 1月 11, 2009 8:27 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週日 1月 11, 2009 9:39 pm
個人資料
頭像

引用回覆
茄姐 寫:
嘩! 終於等倒喇...嘩古仔今日個look實在...好man呀! 睇埋至沖涼先hehe

咁快就返o左屋企喇, 我剛剛補回文字, 慢慢睇啦~
你都快o的post 相上來啦, 等你~ :wink:

下奏同屋企人辦年貨咋嘛好快啫hehe
茄! 今日我影好少咋...唔好忘記我左手攞住兩塊DV牌右手攞住相機...都重可以攞埋DV落台玩遊戲既利是已經好勁 (自認hahaha)

圖檔

週日 1月 11, 2009 11:09 pm
個人資料
頭像

引用回覆
多謝櫻木分享~ :D :D

可爱的心灵手巧小宝贝给我换新装~~
我们只想简简单单,让生活快快乐乐

週一 1月 12, 2009 9:22 am
個人資料
頭像

引用回覆
DV可以的臉很豐滿很好看哦。。
櫻木今次你點解無上台參加游戲丫

週一 1月 12, 2009 10:47 am
個人資料
頭像

引用回覆
现场真是喜气洋洋啊~

週一 1月 12, 2009 11:37 am
個人資料

引用回覆
文章 香港古迷真幸福
好羡慕香港的古迷们啊,你们可以经常见到古仔呢555555,我们内地的好可怜哦!
古仔留了胡子我好喜欢好MAN啊
爱他的小肥熊

週一 1月 12, 2009 1:35 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載