Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:51 am

發表新文章 回覆主題  [ 34 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
 2009年團年飯聚會photo 
發表人 內容

引用回覆
哎!~能把一条围巾戴出这么多花样,又有型的也只有他了!~

週六 1月 31, 2009 3:28 pm
個人資料
頭像

引用回覆
櫻舞 寫:
咩樹你唔累嗎?你仲有精力放相上來,真係要給你一個報字!
可能我無帶相機啦,所以唔需要放相,
我出到去旺角....同karen,grace去食少少野,
你返到屋企有無食少少野先放相,你成日都無乜食過野,
其實就算去到間茶餐廳,我都係食咗半碗魚片粥咋,
唔知道係唔係累過頭呢,昨晚都瞓得唔好,現在兩個膊頭,
好似有兩個大石頭係上面咁!
昨晚忙到我連買咗帽到唔見咗,真係黑仔啦!

我食住魚柳包黎up相的..唔知..總係up完先捨得訓haha
總之一個字.....x

無錯.....一個字......x!
今日好少少啦,有番少少胃口,
如果唔係今晚點可以去xap食飯喎!
真係辛苦你啦!真係錫晒你先得!啜啜....

週六 1月 31, 2009 4:12 pm
個人資料
頭像

引用回覆
wow~ thanks for your cool pics!!
DV is ALWAYS handsome and cute ^_^

週六 1月 31, 2009 4:15 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
櫻舞 寫:

我食住魚柳包黎up相的..唔知..總係up完先捨得訓haha
總之一個字.....x

你地去睇戲啦..晏d xap見haha

圖檔圖檔

週六 1月 31, 2009 4:42 pm
個人資料

引用回覆
文章 Re: 2009年團年飯聚會photo
古古裹的好严实吖~~~

圖檔

週六 1月 31, 2009 4:57 pm
個人資料

引用回覆
照片很帅啊~~~

週六 1月 31, 2009 6:42 pm
個人資料
頭像

引用回覆
谢谢咩树分享~~张张都是特写呀~~哈哈~~

每一张都笑得跟花儿一样~~呵呵~~美呆了~~

爱生活!爱天乐!

週六 1月 31, 2009 8:29 pm
個人資料
頭像

引用回覆
:D

週六 1月 31, 2009 11:42 pm
個人資料

引用回覆
HAPPY 牛YEAR :D

週六 1月 31, 2009 11:57 pm
個人資料

引用回覆
哈哈,DV的黄围巾像不像小孩的围嘴啊,好可爱,但可惜的是把他帅帅的下巴遮住了

祝福很直白,希望你開開心心的接受

週日 2月 01, 2009 12:23 am
個人資料
頭像

引用回覆
看見DV好開心的樣子,我們都好開心哦!~~

週日 2月 01, 2009 11:41 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 2009年團年飯聚會photo
圖檔
一路食鱼柳包···一路UPDATE```有無跌到成地都喺阿···?
哈哈···
好清阿啲相···
最中意呢張扎满波波···

見到有人問妳中意咩樹阿····
哈哈···

週日 2月 01, 2009 9:40 pm
個人資料

引用回覆
文章 Thanks for your help
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
櫻舞 寫:

總之一個字.....x

x 即係咩? 型?? hehehe
唔該哂你哋團年飯幫手呀,大家都玩得好開心呀.....當然最緊要「至靚仔」嘅阿古都開心啦。不過發哥唔好再整鬼我啦~ :(
個video令我好感觸呀...... I don't know why either..... :roll:
前日同唔到妳哋睇戲...可惜...星期二晚一定去睇「家有囍事」support阿古!!! :D

週一 2月 02, 2009 9:09 am
個人資料
頭像

引用回覆
呵呵,谢谢分享... :wink:

週一 2月 02, 2009 1:08 pm
個人資料
頭像

引用回覆
謝謝咩樹,呵呵~~:lol: :lol:

可否send e-mail俾我啊,打邊爐D相! :lol: :lol:

E-MAIL:yolinyao0929@hotmail.com

圖檔

週二 2月 03, 2009 9:50 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 34 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載