Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 4月 26, 2024 4:56 pm

發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 12.07.09"大內密探零零狗"奧海城商場活動photo&原相下載點 
發表人 內容
頭像

引用回覆
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
嘩.................笑得好甜丫!
thanks....咩樹.....

哈哈~~
我今日不乖~沒有早到~~~
所以企出面~~

所以拍的相片比較遠!!!^ ^!!

有無入場都無所謂,最緊要係有心就得啦!
你有到場...老大都不知道幾開心!

-__________- 係咩!

係架......你唔覺咩?

咪死啦~~會死人呀~~@__@~~
哈哈~~
我都POST 了今天的相~~
妳去睇睇~~

睇咗啦,仲回咗你添!

POST 完我就要去忙了~~

哈哈~~我比DV 仲忙呀~~
HAHA~
DV 起碼都有3小時訓~~
我比佢少~~一小時咁多啦!!!!

放心...點忙都好..我地都會出DV爆牙等你醒醒神..呢招老大今日教的 :shock:

哈哈......差d唔記得咗今日所學到的新金句添!
今日我地每個人都有DV爆牙.......

週日 7月 12, 2009 11:45 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:

哈哈~~
所以企出面~~

哈哈~~
妳去睇睇~~

睇咗啦,仲回咗你添!

HAHA~

放心...點忙都好..我地都會出DV爆牙等你醒醒神..呢招老大今日教的 :shock:

哈哈哈哈哈哈哈哈

週日 7月 12, 2009 11:46 pm
個人資料
頭像

引用回覆
嘩~~~張張大頭呀!!!!!!!!!!!@@

你估我想架..佢俾好多個頭圍圈
唔影大頭影咩..我連佢下半身都睇唔到阿 :cry:

圖檔圖檔

週一 7月 13, 2009 7:56 am
個人資料
頭像

引用回覆
小琳 寫:
嘩~~~張張大頭呀!!!!!!!!!!!@@

你估我想架..佢俾好多個頭圍圈
唔影大頭影咩..我連佢下半身都睇唔到阿 :cry:

其實我地個位真係唔係好得架咋,
我拍video都成日咁就位,根本只可以影到半身!

週一 7月 13, 2009 8:48 am
個人資料
頭像

引用回覆

第三組相,DV笑得好甜! :wink:

圖檔

週一 7月 13, 2009 1:02 pm
個人資料

引用回覆
谢谢分享

週一 7月 13, 2009 2:49 pm
個人資料

引用回覆
文章 hahaha
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:

哈哈~~
所以企出面~~

哈哈~~
妳去睇睇~~

係呀係呀! 儍婆, 點會死人啫, 妳哋都睇穿哂佢想點囉 (奸笑中)...... :lol:

週一 7月 13, 2009 9:02 pm
個人資料

引用回覆
文章 hahaha
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:

哈哈~~
所以企出面~~

哈哈~~
妳去睇睇~~

睇咗啦,仲回咗你添!

HAHA~

hahaha, 係呀! 我嗰張先"行"到死, 又係淨係寫 "Happy Birthday".... 真係三年又三年囉.... :twisted:

週一 7月 13, 2009 9:06 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: hahaha
Denise 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:

哈哈~~
所以企出面~~

哈哈~~
妳去睇睇~~

睇咗啦,仲回咗你添!

HAHA~

hahaha, 係呀! 我嗰張先"行"到死, 又係淨係寫 "Happy Birthday".... 真係三年又三年囉.... :twisted:

抄我@@

週二 7月 14, 2009 12:26 am
個人資料
頭像

引用回覆
多谢咩树分享
DV笑容好喜欢啊

週二 7月 14, 2009 8:10 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載