Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 6:20 am

發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 
 2010年5月21日(香港)美容院剪綵宣傳活動 PHOTO *更新下載點* 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 2010年5月21日(香港)美容院剪綵宣傳活動 PHOTO *更新下載點*
samunlisa~~~~~~~~~~~~
精神帥爆o既老大來嚕~~~大家放心..他病好好多的..好精神~~haha

350張photo

國內下載點:

迅雷&快車:
PART A: http://carmanws.qupan.com/6350301.html
PART B: http://carmanws.qupan.com/6350408.html

有關軟件:
快車: http://www.flashget.com/index_tw.htm

----------------------------------------------------------
HK 下載點:

http://www.sendspace.com/file/fw26s4

圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

圖檔圖檔

最後由 咩樹 於 週一 5月 24, 2010 8:17 pm 編輯,總共編輯了 3 次。

週六 5月 22, 2010 1:33 am
個人資料
頭像

引用回覆
嘩~~~~~~~今日阿大心情大靚,笑容燦爛,
成個活動中都笑容滿臉,真係好啦!

週六 5月 22, 2010 1:39 am
個人資料
頭像

引用回覆
睇到老大心情大好我放心好多,真係希望老大日日都咁樣!多謝分享

我聚首共思古

圖檔

週六 5月 22, 2010 1:55 am
個人資料
頭像

引用回覆
心情咁好
GOOD ....
打紫色bob呔好型仔
:wink:

努力作戰

週六 5月 22, 2010 2:00 am
個人資料
頭像

引用回覆
見到老大笑容燦爛
心情咁好
GOOD ....
打紫色bob呔好型仔
:wink:

是啊,太好了!

多謝咩樹辛苦拍照分享! :P

週六 5月 22, 2010 2:14 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩树~
有消息说这次生日会不举办 是真的吗? :shock: :shock:

週六 5月 22, 2010 9:36 am
個人資料
頭像

引用回覆
vickylouislele 寫:
好多相片啊~
咩树~
有消息说这次生日会不举办 是真的吗? :shock: :shock:

我不知道呀@_@也沒聽老大說過喔
先不要信..老大開口說才是真的
最好不好啦.不過真的也沒辦法喔..他那麼忙 :cry:

圖檔圖檔

週六 5月 22, 2010 9:57 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 2010年5月21日(香港)美容院剪綵宣傳活動 PHOTO
thx ......kakaka

[quote="咩樹"]samunlisa~~~~~~~~~~~~
精神帥爆o既老大來嚕~~~大家放心..他病好好多的..好精神~~haha

週六 5月 22, 2010 1:12 pm
個人資料
頭像

引用回覆
:D 多谢晒,咩树既分享!DV好靚仔啊!~~嘻嘻~可愛添啊!個蝴蝶結呔好得意~哈哈

週六 5月 22, 2010 5:06 pm
個人資料
頭像

引用回覆
好多相片啊~
咩树~

我只希望有聚会呀 因为今年好不容易可以来了 :cry:

週六 5月 22, 2010 8:02 pm
個人資料
頭像

引用回覆
:lol: 亲爱的,我抱走了哦,呵呵!~

週日 5月 23, 2010 11:04 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
好多相片啊~
咩树~

我只希望有聚会呀 因为今年好不容易可以来了 :cry:

應該不會的...他那麼疼我們..總會抽時間見大家..先不用擔心..還有幾個月耶~

圖檔圖檔

週日 5月 23, 2010 12:51 pm
個人資料
頭像

引用回覆
哇····笑得好開心啊···好多張都影到笑到好燦爛咁···多謝曬···我DOWN緊啦···

不過見到上面有說話生日會唔瓣,舉辦與否都唔緊要,咁忙真喺搞唔到都無辦法,到時團年再補數咯,唔喺相隔太遠。···嘻嘻···

週日 5月 23, 2010 2:37 pm
個人資料
頭像

引用回覆
拍得很好!古仔精神很好!

週日 5月 30, 2010 12:07 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載