Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:37 pm

發表新文章 回覆主題  [ 52 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
 20/1/2009 電影"家有囍事2009"保良局慈善首映 
發表人 內容
頭像

引用回覆
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:
做咩仲唔訓呀!!!!!!!!!
今日辛苦了!!!!!!!!!!!!!!!!

你真係當左我係你..唔駛訓咩..up完就訓低左啦hahahhahaha
今晚我要休息..呢幾日都唔夠訓..係咁水腫>_<

唔好講你累丫,
我都超超超累,我現在個膊頭,
簡直係有兩個大石頭係上面,
個頭又痛,又無乜胃口,都唔知道係唔係作病添!
昨日denise見到我,都問我係唔係病喎,就算化咗妝都睇得出,
你話你次死未!

支力.都還好..千祈唔好病 :twisted: :twisted: :twisted:

係丫,攰只多瞓一餐就可以,病......都唔知道要休息幾耐才好呢?
所以我好佩服老大,為咗套戲,可以拍十幾廿個鐘,只係瞓得一個半個鐘,
換轉係我,可能已經病咗lu!

週三 1月 21, 2009 10:21 am
個人資料
頭像

引用回覆
哎呀......我差d唔記得咗多謝我地個會長添!
christy....多謝你入場幫大家影相,可以令到不能到場的朋友,
也可以看到老大型仔個樣!
thanks....thanks....

週三 1月 21, 2009 10:32 am
個人資料
頭像

引用回覆
影的好靚丫!多謝咩樹同chirty...
你地呢幾晚要早D訓丫。。咁團年飯之有精力去玩 :wink:

週三 1月 21, 2009 10:49 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
櫻舞 寫:
等我引用櫻木一句說話先!
嘩...........網球王子你好型仔丫!
哇哈哈哈......

:oops: ..殺死人的眼神...閃爆你對眼的t-shirt...白到發光的外套..黑到令立立的肌膚..型到噴血的氣勢
哇啦啦啦啦~~~~~哈哈哈哈哈哈哈..急逃阿~~~

嘩嘩..........你容易得好詳盡,無黎到的朋友睇到你這段文字,
簡直置身現在一樣!
yeah.....
你點逃都無用架啦,神龍見首不見尾,點都捉到你o既!
閃人先....唔係俾你"亨"我個頭!

冇辦法啦.一個字..型圖檔

圖檔圖檔

週三 1月 21, 2009 10:50 am
個人資料
頭像

引用回覆
影的好靚丫!多謝咩樹同chirty...
你地呢幾晚要早D訓丫。。咁團年飯之有精力去玩 :wink:

honey...唔駛謝我.我係放上黎而己...是她拍的
多謝christy就ok的 :wink:

圖檔圖檔

週三 1月 21, 2009 10:53 am
個人資料
頭像

引用回覆
呵呵,多谢咩樹分享哦... :wink:

週三 1月 21, 2009 12:53 pm
個人資料
頭像

引用回覆

圖檔
好長的眼睫毛,笑的那叫一個美啊,哈哈~~

圖檔

週三 1月 21, 2009 7:27 pm
個人資料

引用回覆
文章 感冒中...
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:

你真係當左我係你..唔駛訓咩..up完就訓低左啦hahahhahaha

唔好講你累丫,
昨日denise見到我,都問我係唔係病喎,就算化咗妝都睇得出,
你話你次死未!

哈哈,feel 到妳唔舒服...呢啲可能係獅子座直覺。咁尋晚古仔咪見到兩個病樣囉? ..... :P
妳真係要保重呀,我都感冒緊....仲要係食完藥無耐,跟住再病番,仲要係嚴重咗嘅...死未? 連我family doctor都話要新年前治好佢....唔利是掛。

週三 1月 21, 2009 9:04 pm
個人資料

引用回覆
文章 Re: 感冒中...
Denise 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:

唔好講你累丫,
你話你次死未!

哈哈,feel 到妳唔舒服...呢啲可能係獅子座直覺。咁尋晚古仔咪見到兩個病樣囉? ..... :P
妳真係要保重呀,我都感冒緊....仲要係食完藥無耐,跟住再病番,仲要係嚴重咗嘅...死未? 連我family doctor都話要新年前治好佢....唔利是掛。

發生 咩事?鸚舞 病咗!!!哦no!!快快過年勒!!要快快好啊!!初五 我們還要玩呢!!到時候還有貽玲她們,咱們要 翻天覆地啊!!你快快好啊!!!不能不舒服,要舒服哦!!哈哈!!

DV POWER 讓你 快快好啊!!!初五我們結束了 也要玩,玩到昏天暗地!!!開開心心!!!

快好!!!不好 我去通緝你!!!

如果妳想讓自己有機會,那就勇敢的去做。

週三 1月 21, 2009 9:59 pm
個人資料
頭像

引用回覆
GRACE KU 寫:
小琳 寫:

佢應該訓左啦
你又做咩仲唔訓
:wink:
(剛睇完總統就職典禮,我都去覺覺囉,你都好去訓呀,早抖)

都係企問聰明 :wink:

但喺企問點解凌晨2點幾仲喺度未瞓 :roll: ?莫非見完K先生開心過頭瞓唔著 :lol:

週三 1月 21, 2009 10:34 pm
個人資料
頭像

引用回覆
Denise 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:

唔好講你累丫,
你話你次死未!

感冒未清、無發燒時可以試睇中醫斷尾 :P !櫻舞昨晚吃飯時見你都好精神架!喺冷親定焗病呀 :roll: !遲啲我會PM或新年團拜時俾你﹝食飯時你問我要嘅食療方﹞ :wink:

我稔K先生見到你哋又話病,肯定以後每次活動順便加埋體能訓練俾我哋囉 :lol: :lol: !今次跑到600,下次跑夠1公里 :mrgreen:

週三 1月 21, 2009 10:53 pm
個人資料
頭像

引用回覆
dolphin_joanna 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
小琳 寫:

佢應該訓左啦
你又做咩仲唔訓
(剛睇完總統就職典禮,我都去覺覺囉,你都好去訓呀,早抖)

都係企問聰明 :wink:

但喺企問點解凌晨2點幾仲喺度未瞓 :roll: ?莫非見完K先生開心過頭瞓唔著 :lol:

哈哈..佢等埋dv先暈住去訓的 :twisted: :twisted:

圖檔圖檔

週四 1月 22, 2009 7:10 am
個人資料
頭像

引用回覆
dolphin_joanna 寫:
Denise 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:

唔好講你累丫,
你話你次死未!

感冒未清、無發燒時可以試睇中醫斷尾 :P !櫻舞昨晚吃飯時見你都好精神架!喺冷親定焗病呀 :roll: !遲啲我會PM或新年團拜時俾你﹝食飯時你問我要嘅食療方﹞ :wink:

我稔K先生見到你哋又話病,肯定以後每次活動順便加埋體能訓練俾我哋囉 :lol: :lol: !今次跑到600,下次跑夠1公里 :mrgreen:

保健大使黎啦haha
舞姐成日都病的..你搵多d強身健體o既食療俾佢啦...順便搵d預防水腫o既湯水俾我啦hahahaha
下次我就折的士啦..仲跑咩..當我豬頭丙咩hahahaha

圖檔圖檔

週四 1月 22, 2009 7:13 am
個人資料

引用回覆
櫻舞 寫:
等我引用櫻木一句說話先!
嘩...........網球王子你好型仔丫!
哇哈哈哈......

:oops: ..殺死人的眼神...閃爆你對眼的t-shirt...白到發光的外套..黑到令立立的肌膚..型到噴血的氣勢
哇啦啦啦啦~~~~~哈哈哈哈哈哈哈..急逃阿~~~

好一串形容詞. :lol: :lol: :lol:

週四 1月 22, 2009 9:36 am
個人資料

引用回覆
文章 古仔有型
古仔每次出席活动穿的衣服都不一样都好帅!
支持家有喜事,我这两天都要上班,等24号放假了我马上去看咯哈哈!

週四 1月 22, 2009 10:37 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 52 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載