Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 5:44 am

發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 (增加附圖)DV & 大S ~大日子八月號 雜誌 COVER~ 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 (增加附圖)DV & 大S ~大日子八月號 雜誌 COVER~
今日在MTR 見到的DV, 即刻影下來了, 好靚呀~

仲有大家可以去以下的LINK 贏 009 的換票証, 不過要登記左先入得去抽獎的, 大家快D=去啦 :arrow:
http://wedding.darizi.com/hk/ohmss

下載WALLPAPTER

http://wedding.darizi.com/hk/download/index.php

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

首先, 謝謝咩樹scan了雜誌的圖呀, 我幫手post了上來給大家分享~
DV 真係好型呀~影得好得~好得呀~對眼 :roll: 好似望住我地咁同大家講.....1234567>>快D去買啦~haha :arrow:

圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

圖檔

最後由 謝茜嘉 於 週一 8月 03, 2009 12:39 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週日 8月 02, 2009 1:48 am
個人資料
頭像

引用回覆
HEHE..買左了...靚到暈 ..要吹口哨haha
禮拜一回公司先post scan版俾佢地拎走
內頁仲靚仔 :oops: xddddddd

圖檔圖檔

週日 8月 02, 2009 1:51 am
個人資料
頭像

引用回覆
就系等緊哩本書^.^重以為系MAY第一個登哈多謝分享呀^.<
靚到DUMP幾聲呀WOW~大S條腰真系極幼~我都要努力至得哈哈^0^

週日 8月 02, 2009 2:04 am
個人資料
頭像

引用回覆

可爱的心灵手巧小宝贝给我换新装~~
我们只想简简单单,让生活快快乐乐

週日 8月 02, 2009 9:40 am
個人資料
頭像

引用回覆

julia 寫:
啊~~好帅呀!!多谢分享~

圖檔

週日 8月 02, 2009 9:57 pm
個人資料
頭像

引用回覆
哎....我忍...我忍...我忍唔到啦~~~我買左啦!!! HEHEHEHeeeeeeeeeee

週日 8月 02, 2009 10:00 pm
個人資料
頭像

引用回覆
我早幾天在街上的巴士站的廣告燈牌已經見到,
不過因沒有相機在身, 所以拍唔到囉,
1 個字 :

週日 8月 02, 2009 10:53 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週日 8月 02, 2009 11:37 pm
個人資料
頭像

引用回覆
古仔不要在摆帅了。摆帅后一定不要说认为自己不帅的话。
my god。以后古古结婚也穿这个吧。但新娘不要是S! :shock:

週一 8月 03, 2009 12:51 am
個人資料
頭像

引用回覆
MTR 任何一個角落, Dv 都係無處不在呀~大家留意呀~

櫻木花道 寫:
1 個字 :

圖檔

週一 8月 03, 2009 1:07 am
個人資料
頭像

引用回覆

下午去買左了
我個度找來找去都找唔到
如來本書放到埋一埋才找到
:twisted:

努力作戰

週一 8月 03, 2009 1:38 am
個人資料
頭像

引用回覆

櫻木花道 寫:
1 個字 :

放假都沒看到
番工經過去睇吓先
:wink:
PS (MTR如大家經旺角站也任何一個角落都貼滿有零零狗海報呢)

努力作戰

最後由 GRACE KU 於 週一 8月 03, 2009 1:49 am 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 8月 03, 2009 1:41 am
個人資料
頭像

引用回覆

櫻木花道 寫:
1 個字 :

YES 那天經過MK 地鐵站..周圍都係DV...嚇一跳..哈哈哈

圖檔圖檔

週一 8月 03, 2009 1:44 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:

下午去買左了
我個度找來找去都找唔到
如來本書放到埋一埋才找到
:twisted:

YES..我睇到時都係放到好埋..不過影得真係好靚~~

圖檔圖檔

週一 8月 03, 2009 1:46 am
個人資料
頭像

引用回覆
嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩.........超超超超超超超型仔丫))))))))))

週一 8月 03, 2009 1:02 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載