Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 3:35 pm

發表新文章 回覆主題  [ 557 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 3435363738  下一頁
 好好講話,是一種修行... 
發表人 內容

引用回覆
文章 Re: 好好講話,是一種修行...
時間一直往前走,但是blog朋友不會忘記,清香!有時在缐上沒有reply first,因為工作中,見諒!

週三 3月 08, 2017 1:34 am
個人資料

引用回覆
Mickey, 我也不曾忘記 blog 裡 真正關心我的朋友呢, 就像您! 收到您的回覆, 我感到十分高興呢, 幾遲都無所謂 ! 工作要緊嘛 ! :wink:

週四 3月 09, 2017 1:55 am
個人資料

引用回覆
我今天告訴同事,既生瑜,何生亮,同事非得問我周瑜和諸葛亮的媽媽姓氏,我哪知道古人媽媽姓氏呢? 同事告訴我周瑜媽姓紀,諸葛媽媽姓何。

週五 3月 10, 2017 1:47 am
個人資料

引用回覆
清香茉莉 寫:
Mickey, 我也不曾忘記 blog 裡 真正關心我的朋友呢, 就像您! 收到您的回覆, 我感到十分高興呢, 幾遲都無所謂 ! 工作要緊嘛 ! :wink:

是的,人有時在道路上會偶爾迷路,不過有遇到好友出現,扶持一起走,多堅強,心裏也有底!

週二 3月 14, 2017 6:15 am
個人資料

引用回覆
Mickey, 非常感謝你 ! 這是我聽過最温暖我心的话語呢! 你也早点睡吧 ! 晚安! :wink:

週四 3月 16, 2017 1:57 am
個人資料

引用回覆
清香茉莉 寫:
Mickey, 非常感謝你 ! 這是我聽過最温暖我心的话語呢! 你也早点睡吧 ! 晚安! :wink:

別這麼説,大家都好,好上加好!最近有何新歌?

週四 3月 16, 2017 3:28 am
個人資料

引用回覆
Mickey, let me think of what good songs to listen to! I will reply you in a week!

Goodnight! :wink: :P

週五 3月 17, 2017 2:01 am
個人資料

引用回覆
Goodnight Mickey, go and sleep now, don't stay online!

You need more rest! Nite Nite lovely Mickey! :wink: :D

週五 3月 17, 2017 2:05 am
個人資料

引用回覆
清香茉莉 寫:
Goodnight Mickey, go and sleep now, don't stay online!

You need more rest! Nite Nite lovely Mickey! :wink: :D

Thanks for that,but I still in work..Anyway go to bed and take rest whatever you want !

週五 3月 17, 2017 2:28 am
個人資料

引用回覆
Mickey, 我最喜歡的, 還是古仔的 " 藍色的缘份" 呢! 我喜歡這首歌旋律輕快, 给人很開心的感覺呢 ! 一天的日子總要過, 當然要開開心心地過! As for songs by other artists, let me think and reply later!

Goodnight Mickey! :wink:

週六 3月 18, 2017 1:04 am
個人資料

引用回覆
清香茉莉 寫:
Mickey, 我最喜歡的, 還是古仔的 " 藍色的缘份" 呢! 我喜歡這首歌旋律輕快, 给人很開心的感覺呢 ! 一天的日子總要過, 當然要開開心心地過! As for songs by other artists, let me think and reply later!

Goodnight Mickey! :wink:

我也很喜歡藍色的緣份,another song?

週二 3月 21, 2017 2:36 am
個人資料

引用回覆
Mickey, this is one of my favourite songs for many years!

It Might Be You by Stephen Bishop! Like the video too!

http://www.youtube.com/watch?v=lLbe2DAs39M

This song delivers a gentle, soft optimistic message! Love it! Love happy songs!

週三 3月 22, 2017 1:59 am
個人資料

引用回覆
清香茉莉 寫:
Mickey, this is one of my favourite songs for many years!

It Might Be You by Stephen Bishop! Like the video too!

http://www.youtube.com/watch?v=lLbe2DAs39M

This song delivers a gentle, soft optimistic message! Love it! Love happy songs!

What's name? I can't c it??

週三 3月 22, 2017 2:18 am
個人資料

引用回覆
清香,謝謝分享,you can also hear Let her go by passenger!I think it's another type of song!We can always share with whatever you think lovely songs!

週三 3月 22, 2017 3:42 am
個人資料

引用回覆
兩位可愛的blog朋友,一直前進,我在這就會等待你們!

週三 3月 22, 2017 3:46 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 557 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 3435363738  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載