Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 4月 26, 2024 7:42 pm

發表新文章 回覆主題  [ 64 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345
 "一厘米團年飯局"..........超搞笑!! 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 Re: darth vader
寻乐筱筱 寫:
kootinlok 寫:
不如叫"一抱傾情團年夜"吧!哈哈哈哈哈!!!
啊哈!好哈!要抱抱要抱抱!某人,這算不算是你的承諾啊?哈哈..

對~~算不算!!!!

週四 11月 08, 2007 3:19 pm
個人資料

引用回覆
文章 Re: 一抱傾情團年夜
小琳 寫:
kootinlok 寫:
不如叫"一抱傾情團年夜"吧!哈哈哈哈哈!!!

你講呀!!!!!!!!!!!
冇得後悔!!!!!!!
大家做正!!!!!!

大家要多謝我啦!!!咁好的意見!!!

(dv--我估你心想~~真係唔多謝呀!!!!多得妳唔少!!!!!!!)

嘩,一抱完dv傾情我哋定只係我哋一廂情願先?? 哈哈哈。dv你壞啦,hee hee. 男仔一句到尾,講咗要算數架,小琳我做正。我要抱抱加錫錫 (唔准揾其他人代架), :D

週四 11月 08, 2007 8:15 pm
個人資料

引用回覆
幾時知道何年何月團年飯呢? 很心急呢?!
*要小心逃過老公的法眼, 哈哈哈!!

週四 11月 08, 2007 11:48 pm
個人資料
頭像

引用回覆
期待``

週五 11月 09, 2007 3:50 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 64 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載