Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 4月 25, 2024 10:55 pm

發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 
 神奇俠侶 x Chocolate Rain x 香港遊發局 Postcard 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 神奇俠侶 x Chocolate Rain x 香港遊發局 Postcard
神奇俠侶 x Chocolate Rain x 香港遊發局 Postcard

香港旅遊發展局首次以動畫短片宣傳香港不同地區和景點豐富的慶祝活動及節日氣氛。動畫­短片以著名導演陳可辛先生監製的港產電影「神奇俠侶」中的兩位主角--炯炯俠及香香俠­遊香港為主題,並由創立Chocolate Rain品牌的本地設計師麥雅端繪圖。動畫中兩位主角於香港遊歷,欣賞璀燦的燈飾,又­於主題公園飄雪下起舞及在佈置華麗的商場內享受購物樂趣。「神奇俠侶」電影中分別飾演­炯炯俠及香香俠的古天樂先生及吳君如小姐更親自為動畫配音

圖檔

圖檔圖檔

最後由 瑪姬@.@ 於 週五 11月 12, 2010 10:12 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週五 11月 12, 2010 9:58 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 神奇俠侶 x Chocolate Rain x 香港遊發局 Postcard
哇! 好靚呀! 多謝順手(邋)走~我閃HEHE (白兵響KEYBOARD標出黎型爆呀!)

週五 11月 12, 2010 10:05 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 神奇俠侶 x Chocolate Rain x 香港遊發局 Postcard
thank you !!

圖檔

週五 11月 12, 2010 10:08 pm
個人資料
頭像

引用回覆
靚爆啦.baby~~haha

圖檔圖檔

週五 11月 12, 2010 10:30 pm
個人資料
頭像

引用回覆
五光十色......好靚呀
:wink: :wink: :wink:

努力作戰

週五 11月 12, 2010 10:36 pm
個人資料
頭像

引用回覆
係呀!!!Babe.....嘩哈哈!!!
咩樹 寫:

圖檔圖檔

週五 11月 12, 2010 10:48 pm
個人資料
頭像

引用回覆
thx!!! :D
Ah Lo的女朋友仔 寫:
(白兵響KEYBOARD標出黎型爆呀!)

圖檔圖檔

週五 11月 12, 2010 10:51 pm
個人資料

引用回覆
大版

圖檔

週五 11月 12, 2010 11:19 pm
個人資料
頭像

引用回覆
thx PC~~~
PC 寫:
大版

圖檔

圖檔圖檔

週五 11月 12, 2010 11:30 pm
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬@.@ 寫:
咩樹 寫:

仲唔叫你隻白兵B快D出黎..跳番PART飲舞俾我地睇嘛XDDDDDDD

圖檔圖檔

週六 11月 13, 2010 12:05 am
個人資料
頭像

引用回覆
白兵話望來望去....等緊隻肥飛鵰呀......咁快拙到黎做咩呀!! 又唔夠炯炯俠拱型!!

咩樹 寫:
瑪姬@.@ 寫:
咩樹 寫:

仲唔叫你隻白兵B快D出黎..跳番PART飲舞俾我地睇嘛XDDDDDDD

圖檔圖檔

週六 11月 13, 2010 12:32 am
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬@.@ 寫:
白兵話望來望去....等緊隻肥飛鵰呀......咁快拙到黎做咩呀!! 又唔夠炯炯俠拱型!!

咩樹 寫:
瑪姬@.@ 寫:
咩樹 寫:

咁又係..要同個型爆全宇宙的比..比個頭咩~~haha

圖檔圖檔

週六 11月 13, 2010 12:58 am
個人資料
頭像

引用回覆
好有趣哦~~好好玩~下次带阿妈阿爸来HK玩 :mrgreen:

週六 11月 13, 2010 10:12 am
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬@.@ 寫:

香港旅遊發展局首次以動畫短片宣傳香港不同地區和景點豐富的慶祝活動及節日氣氛。動畫­短片以著名導演陳可辛先生監製的港產電影「神奇俠侶」中的兩位主角--炯炯俠及香香俠­遊香港為主題,並由創立Chocolate Rain品牌的本地設計師麥雅端繪圖。動畫中兩位主角於香港遊歷,欣賞璀燦的燈飾,又­於主題公園飄雪下起舞及在佈置華麗的商場內享受購物樂趣。「神奇俠侶」電影中分別飾演­炯炯俠及香香俠的古天樂先生及吳君如小姐更親自為動畫配音

多谢分享,
签名档很劲呀!

圖檔

週六 11月 13, 2010 5:13 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載