Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 1:03 pm

發表新文章 回覆主題  [ 1578 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 29303132333435 ... 106  下一頁
 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 Re: 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔
尽力了 :shock: :shock: :idea: :idea:

週三 11月 17, 2010 1:45 pm
個人資料
頭像

引用回覆
kootinlok 寫:
收工了!
加油!無論距離前方的票數有多遠,
無論人家的票數增長有多快,
只要我哋齊心,
永不放棄,
我DV相信我哋一定能做到!
況且我哋嘅目標係要佢down機,
各位DV軍團的成員,
一齊向前衝,
話知佢哋有+萬票都好,
我哋有嘅係千億雄心!!!
GO!GO!GO!

DV SUPER CRAZY BOMB X 10000 POWER!

我这个奋发图强的行行侠,
每天那么早睡觉,
还那么晚起床,
真惭愧,惭愧,
是时候拿出我的魄力了,(卷起衣袖)

相比于乐乐侠的gelivable,
我实在是太太太太太太太ungelivable了,
从此刻开始,
我要放弃一切杂念,
向前冲,向前冲,向前冲~!
加油,加油,加油,
投票,投票,投票~~!,

通过您每天的行程通告,
我发现您真的比我忙,
有时间就赶紧多休息休息,
抓紧睡睡觉吧~~!
拍戏时要小心~!
家里有我地撑~!
GO!GO!GO!

DV SUPER CRAZY BOMB X 10000 POWER!

最後由 chenjx陈纪行 於 週三 11月 17, 2010 5:31 pm 編輯,總共編輯了 3 次。

週三 11月 17, 2010 1:48 pm
個人資料

引用回覆
屋企電腦壞咗成個月都冇時間去買個新嘅, 公司工作又非常繁忙, 現在終於有時間比我 catch up 喇! 希望現在支持唔會太遲啦! :p

週三 11月 17, 2010 1:49 pm
個人資料
頭像

引用回覆
當然啦~
大家一齊努力炸爆yahoo~
今日我哋唔課,
好耶~

週三 11月 17, 2010 2:34 pm
個人資料
頭像

引用回覆
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
加油.快步入7000大關~

加緊....
:wink: :wink: :wink:

HELLO 企企...我又來嚕HAHA
終於攪掂公司D野..依家又可以投嚕..一於炸到雅虎跳舞~~

圖檔圖檔

週三 11月 17, 2010 2:46 pm
個人資料
頭像

引用回覆
冲破7000大关!!!继续向前,GO!GO!GO!

週三 11月 17, 2010 2:51 pm
個人資料

引用回覆
今天休息疯狂轰炸 GO GO GO!

週三 11月 17, 2010 2:56 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
加油.快步入7000大關~

加緊....

HELLO 企企...我又來嚕HAHA
終於攪掂公司D野..依家又可以投嚕..一於炸到雅虎跳舞~~

努力..加油
已過7000大關

努力作戰

週三 11月 17, 2010 3:06 pm
個人資料
頭像

引用回覆
我先去睡一下下。
睡醒了,就有精神继续投了!
大家加油。
不抛弃,不放弃!!

週三 11月 17, 2010 3:49 pm
個人資料
頭像

引用回覆
收工了!
只要我哋齊心,
永不放棄,
各位DV軍團的成員,
一齊向前衝,
話知佢哋有+萬票都好,
GO!GO!GO!

恩,只要我哋齊心,一齊向前衝,目標係要佢down機,
哈哈!

週三 11月 17, 2010 4:20 pm
個人資料
頭像

引用回覆
收工了!
只要我哋齊心,
永不放棄,
各位DV軍團的成員,
一齊向前衝,
話知佢哋有+萬票都好,
GO!GO!GO!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

週三 11月 17, 2010 5:36 pm
個人資料
頭像

引用回覆
我還在拍戲,加油!

DV呀 多注意休息哦!

週三 11月 17, 2010 5:37 pm
個人資料
頭像

引用回覆
我拍緊戲要轉塲地,
有小小休息時間,
各位要堅持,
GO!GO!GO!
DV軍團萬歲!萬歲!萬萬歲!
DV SUPER CRAZY BOMB X 10000 Power!

一有时间就为老大投票 加油!

週三 11月 17, 2010 5:38 pm
個人資料

引用回覆
我實習回來了!!!就算今天要趕總報告,但我還是會繼續轟炸yahoo的!!!!

我哋一齊加油! GOGO

週三 11月 17, 2010 5:42 pm
個人資料
頭像

引用回覆
收工了!
只要我哋齊心,
永不放棄,
各位DV軍團的成員,
一齊向前衝,
話知佢哋有+萬票都好,
GO!GO!GO!

我也剛收工回到家
加入GO!GO!GO!
永不放棄

週三 11月 17, 2010 6:50 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 1578 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 29303132333435 ... 106  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載