Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 4月 16, 2024 12:03 pm

發表新文章 回覆主題  [ 1578 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 64656667686970 ... 106  下一頁
 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 Re: 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔
小芙 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
kootinlok 寫:
胖九呼叫古天乐 寫:
我以為係恆生指數ニ萬四千幾票!
嘩!DV軍團實力實在太超級無敵有冇攪錯咁厲害!!!
真係要為我哋嘅努力掌聲鼓勵一下,好嘢!
DV軍團唔係講笑,真係好好好嘢!
好!我哋就係星期六同星期日發動總攻擊,
齊心出擊!我哋目標係六萬至八萬票!!!
GO!GO!GO!

DV SUPER CRAZY BOMB X 1000000 POWER!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
只要我哋齊心我相信DV軍團是什麼事也可做到,
努力,加油!
人生有目標先至會有動力!!!
GO!GO!GO!

我差啲miss 咗DV嘅留言添,
DV,你咁講,我突然諗起首歌,等我將啲歌詞改下先 :

DV軍團係好嘢, 好好嘢,
DV軍團係好醒, 好鬼醒,
我哋好強勁(好強勁), 全靠DV勁(DV勁)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

歌詞又改得幾好嗃
就用來做DV軍團嘅slogan啦..哈
:wink: :wink: :wink:

勁!要唔要唱住黎炸.哈哈

勁wow~哈哈就炸住獨家試唱....

可否炸首 "痴心像馬戲" o既 remix版黎聽下xdddddd

圖檔圖檔

週日 11月 21, 2010 12:04 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
米奇老婆 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
若嫣 寫:
DV_Rachel_DV 寫:
櫻木花道 寫:
susan 寫:
:P :P :P
哦耶,过八万了!!
继续冲十万!!!!
DV SUPER POWER!!!!!!!

yo yo, 向90000 進發, 好快到target 啦, yeah! 8)

yeah !! 80425 la!!
加油!! 一齊衡去 100000 ar !!

DV軍團超級無敵,繼續繼續
NO1離我們越來越近了

DV軍團
繼續..加油
GO..GO..GO..

超開心呀..快啦快啦..十萬我地黎啦
我去食d野沖埋個涼先.你地加油.我一陣回來hehe

吖豬豬樹···
妳點解咁夜先食嘢啊···
作④庅?···
食飽飽啊···
唔好食咁少啊···

作死吧了.哈哈哈哈
我回隊啦..吃飽飽啦.洗埋白白添..依家可以努力炸
雅虎你去死啦..哈哈

兩日無開就昇到有8萬幾···
呢兩日大家唔好出街···
我地要超長頭髮啊···
仲差少少少少少咋···
···
···
···
···
···
大家要努力等佢顯示···

對不起···妳開嘅網頁無法運作···

最後由 米奇老婆 於 週日 11月 21, 2010 7:32 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週日 11月 21, 2010 12:06 am
個人資料
頭像

引用回覆
小芙 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
胖九呼叫古天乐 寫:
GO!GO!GO!

DV SUPER CRAZY BOMB X 1000000 POWER!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
努力,加油!
GO!GO!GO!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

歌詞又改得幾好嗃

獨家試唱? 咁不如叫DV在團年飯時唱啦,
話晒佢係我哋老大, 有乜都梗係俾佢試先啦~ :twisted:

週日 11月 21, 2010 12:08 am
個人資料
頭像

引用回覆
一齊為咗我哋嘅目標加油吧,GO GO GO !

我聚首共思古

圖檔

週日 11月 21, 2010 12:10 am
個人資料
頭像

引用回覆
小芙 寫:
米奇老婆 寫:
瑪姬@.@ 寫:
米奇老婆 寫:
瑪姬@.@ 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
若嫣 寫:
櫻木花道 寫:
susan 寫:
哦耶,过八万了!!
继续冲十万!!!!

yo yo, 向90000 進發, 好快到target 啦, yeah! 8)

NO1離我們越來越近了

DV軍團
繼續..加油

我都係...... 好快...返黎.....努力呀!!!!

我翻嚟了···兩晚我無出手了···
今晚追翻追翻···
大家好勁啊···
兩日···
票數翻一翻···
老大笑到見牙唔見眼···
電腦快啲快啲就好了···
我唔要做烏龜啊···
電腦好似兔仔嘅朋友仔···
要出恒turbo啊···

烏龜仔...你返黎啦~~

喺啦喺啦···
我今晚開始囧追猛打了···
but···
聼日都喺仲要翻工啊···
妳地···
頂住啊···

你炸到攰就去覺覺豬先啦.....吾係明天變熊貓呀~baby

哈哈···
我知道啦···
有你地啊嘛···
嘻嘻···
妳有可能要做熊貓芙···
加油···

週日 11月 21, 2010 12:11 am
個人資料
頭像

引用回覆
米奇老婆 寫:
小芙 寫:
米奇老婆 寫:
瑪姬@.@ 寫:
米奇老婆 寫:
瑪姬@.@ 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
若嫣 寫:
櫻木花道 寫:
susan 寫:
哦耶,过八万了!!
继续冲十万!!!!

NO1離我們越來越近了

DV軍團
繼續..加油

我都係...... 好快...返黎.....努力呀!!!!

我翻嚟了···兩晚我無出手了···
今晚追翻追翻···
大家好勁啊···
兩日···
票數翻一翻···
老大笑到見牙唔見眼···
電腦快啲快啲就好了···
我唔要做烏龜啊···
電腦好似兔仔嘅朋友仔···
要出恒turbo啊···

烏龜仔...你返黎啦~~

喺啦喺啦···
我今晚開始囧追猛打了···
but···
聼日都喺仲要翻工啊···
妳地···
頂住啊···

你炸到攰就去覺覺豬先啦.....吾係明天變熊貓呀~baby

哈哈···
我知道啦···
有你地啊嘛···
嘻嘻···
妳有可能要做熊貓芙···
加油···

哈哈~我又有新花名...
甘你就係熊貓老鼠啦~新朋友hahahahaha

週日 11月 21, 2010 12:14 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
小芙 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
胖九呼叫古天乐 寫:
GO!GO!GO!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
努力,加油!
GO!GO!GO!

歌詞又改得幾好嗃

可否炸首 "痴心像馬戲" o既 remix版黎聽下xdddddd

呀某人online 喇, 快啲點歌俾佢唱啦, xddddddd~ :twisted:

週日 11月 21, 2010 12:15 am
個人資料
頭像

引用回覆

88853...快9萬了...GO!GO!GO!

Nikey Li /2010.11.21

圖檔

做自己與別人生命中的天使!
【Nikey Facebook】https://www.facebook.com/nikeyli
收藏古天樂 (Youtube視頻)】http://www.youtube.com/user/nikeyli
收藏古天樂 (土豆視頻)】http://www.tudou.com/home/nikeyli

週日 11月 21, 2010 12:17 am
個人資料
頭像

引用回覆
Nikey姐:
你又换签名照了?哈哈,这张更有趣添~!哈哈~!
我看到现在这个票数真的是感觉,感觉,感觉好High啊~!
哈哈,Nikey姐快点给我们准备大餐啊·~!
DV 威武~!

Nikey Li 寫:

我回來了...哇...果然是超級無敵DV軍團

Nikey Li /2010.11.20

圖檔

週日 11月 21, 2010 12:19 am
個人資料
頭像

引用回覆
櫻木花道 寫:
咩樹 寫:
小芙 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
胖九呼叫古天乐 寫:
GO!GO!GO!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
努力,加油!
GO!GO!GO!

歌詞又改得幾好嗃

呀某人online 喇, 快啲點歌俾佢唱啦, xddddddd~ :twisted:

好意頭, 而家已經88888 喇, yeah!!!

最後由 櫻木花道 於 週日 11月 21, 2010 12:20 am 編輯,總共編輯了 1 次。

週日 11月 21, 2010 12:19 am
個人資料
頭像

引用回覆
櫻木花道 寫:
咩樹 寫:
小芙 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
胖九呼叫古天乐 寫:
GO!GO!GO!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
努力,加油!
GO!GO!GO!

歌詞又改得幾好嗃

唔知我地有無這份福氣呢.... 點唱....哈哈

圖檔圖檔

週日 11月 21, 2010 12:20 am
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈,Nikey姐又换了一张啊~!
哈哈,我的眼福啊~!
不浅~!
绝对支持,支持~!

Nikey Li 寫:

88853...快9萬了...GO!GO!GO!

Nikey Li /2010.11.21

圖檔

個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
小芙 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
胖九呼叫古天乐 寫:
GO!GO!GO!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
努力,加油!
GO!GO!GO!

歌詞又改得幾好嗃

哈哈~攪到我又想去唱k tim, 上次唱左一次原來好難唱嫁....
dv都唱得好好....聽得出係發自內心既感覺....上次佢真係好比心機唱嫁.....
remix板呀...你等我think think sin...

個人資料
頭像

引用回覆
大吉大利,88888

週日 11月 21, 2010 12:21 am
個人資料
頭像

引用回覆
转眼间不止88888啦,超了好多,真快,DV军团真强大。

週日 11月 21, 2010 12:22 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 1578 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 64656667686970 ... 106  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載