Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:50 am

發表新文章 回覆主題  [ 2 篇文章 ] 
 古仔宣萱采访对话 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 古仔宣萱采访对话
【古天乐宣萱合体】哎唷~古仔不再Mr Cool快問快答環節,宣萱整體表現,激似她初出道時拍的金×朱古力廣告,傻大姐到一個點,連平日Mr Cool示人的古仔都忍不住開腔互窒,笑聲不絕,過癮!
壹:第一套合作嘅劇係咩?
古:《餐餐有宋家》
壹:拍劇邊個最忍唔到笑?
宣: 我,你唔答嘅!(Mall姐眼神一睥)
壹: 對方最注重儀表嘅邊一個地方?
宣:頭髮。
古:頭部以下。
壹:記唔記得對方養過咩嘢品種嘅狗?
古:金毛尋回犬。
宣:錯晒!
古:唔係咩?
宣:我幾時養過金毛尋回犬?
古: 你講到我好似你條仔咁,我鬼知你養咩嘢狗咩,大佬!狼狗?唔記得咗喇~
宣:你記唔記得《寵物情緣》就係你養狼狗,我養金毛尋回犬
古:係呀,戲裡面吖嘛!
宣:現實中你無養過狼狗,我又無養過金毛尋回犬。
古:係咩? 我記得你養嗰啲係唐狗。
壹:如果有機會同對方交換一樣嘢,最想交換乜嘢?
宣: 佢間屋。我無咩嘢好過你,你無嘢想交換。
古:真係無諗過,有咩嘢好交換,真係諗唔到。
壹:講出對方一樣缺點。
古:把口成日唔停。
宣:黑面神。
壹:互讚對方十秒。
宣:高大、靚仔、又夠黑、頭髮又多、好cool啦、型啦!
壹:做出兩個你哋自拍時最常做嘅表情。
古:對唔住,我唔自拍嘅。唔係啩,你做呢個表情?
宣: 你真係好少睇我啲相。梗係唔係記者影嗰啲,係我哋平時自拍嗰種。
壹:一句說話,可以觸怒對方。
古:無喎,句句都觸怒佢。
宣: 你講到我好似變態咁樣,我見親你都笑口噬噬,幾時有觸怒我。我都諗唔到。佢今日唔靚仔,得唔得?佢都唔會嬲。
壹:如果古天樂再唱歌,你最想聽佢唱邊首歌?
宣:唔想聽。
古:我亦唔會唱。
壹:開工最鍾意食咩飯盒?
宣:佢唔食嘢。
古:佢就咩嘢都食,把口又係唔停。
壹:有冇見過拍戲以外嘅對方喊過?
宣:無。
古:無。
壹:如果生小朋友,想男定女?
宣:梗係女。
古:男。
壹:用三個形容詞嚟形容自己?
宣:麻煩、奄尖。
古:無回應,正呀。
壹:呢一刻最想食乜嘢?
古:薯片囉,係佢呀。
壹:如果有隨意門,而家最想去邊度?
古:返屋企囉。
宣:歐洲

週二 2月 13, 2018 11:28 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 古仔宣萱采访对话
哈哈哈哈哈谢谢分享!

週三 2月 21, 2018 2:08 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 2 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載