Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週六 4月 27, 2024 8:00 am

發表新文章 回覆主題  [ 132 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 56789
 DV我看晒本書仲做埋超人添^__^ 
發表人 內容
頭像

引用回覆
嘩嘩嘩! May May真係好晒利喎整到古生 "連環大笑...重醒你禁多個哈添" 呀吓hahaha
怪不知得你地話佢今日勁開心喇hehe

週五 3月 07, 2008 1:33 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: DV我看晒本書仲做埋超人添^__^
may 寫:
依然古我 寫:
may 寫:
依然古我 寫:
may 寫:
思佳 寫:
依然古我 寫:
may 寫:
依然古我 寫:
哇,各阿MAY超級經典的超人啊!太棒了!!!
支持DV的新書!

哈哈小茜下次到你
小茜姐我終於在書中知道Ronnie的中文名了

同你講的不同 :lol:

哦,好啊!
哈哈,看來還是由DV來曝Ronnie的中文名最好不過,嘻嘻嘻~

哈哈,MAY MAY好劲啊!!!女超人!!!
我只知Ronnie姓洪。呵呵!
好想要快些看到新书添~~~

要啦看你到時找不找到Ronnie名
哈哈哈

我一定找的到的,嘿嘿~看吧!

睇吓點 :twisted:

開始了,等我拿到書,說對了,你請我吃飯! :lol:

哈哈哈好呀

嘿,好! :lol:

週五 3月 07, 2008 1:33 am
個人資料
頭像

引用回覆
Taiwan Friend 寫:
嘩嘩嘩! May May真係好晒利喎整到古生 "連環大笑...重醒你禁多個哈添" 呀吓hahaha

他是超開心喇
老虎當獅子
笑死我了
:twisted:

週五 3月 07, 2008 1:36 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: DV我看晒本書仲做埋超人添^__^
依然古我 寫:
may 寫:
依然古我 寫:
may 寫:
依然古我 寫:
may 寫:
思佳 寫:
依然古我 寫:
may 寫:
依然古我 寫:
哇,各阿MAY超級經典的超人啊!太棒了!!!
支持DV的新書!

哈哈小茜下次到你
小茜姐我終於在書中知道Ronnie的中文名了

同你講的不同 :lol:

哦,好啊!
哈哈,看來還是由DV來曝Ronnie的中文名最好不過,嘻嘻嘻~

哈哈,MAY MAY好劲啊!!!女超人!!!
我只知Ronnie姓洪。呵呵!
好想要快些看到新书添~~~

要啦看你到時找不找到Ronnie名
哈哈哈

我一定找的到的,嘿嘿~看吧!

開始了,等我拿到書,說對了,你請我吃飯! :lol:

哈哈哈好呀

嘿,好! :lol:

週五 3月 07, 2008 1:37 am
個人資料
頭像

引用回覆

他是超開心喇
老虎當獅子
笑死我了

笑死了,哈哈哈啊哈!

週五 3月 07, 2008 1:37 am
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:

他是超開心喇
老虎當獅子
笑死我了

笑死了,哈哈哈啊哈!

他到忘形了 :wink:

週五 3月 07, 2008 1:39 am
個人資料
頭像

引用回覆
依然古我 寫:
may 寫:

他是超開心喇
老虎當獅子
笑死我了

笑死了,哈哈哈啊哈!

佢真係噤...同你玩咋吓化hehe
May姐今晚同你地一齊食飯我都好開心架 (重被你抱抱喎...點會唔開心至得架hahaha)

週五 3月 07, 2008 1:47 am
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
依然古我 寫:
may 寫:

他是超開心喇
老虎當獅子
笑死我了

笑死了,哈哈哈啊哈!

May姐今晚同你地一齊食飯我都好開心架 (重被你抱抱喎...點會唔開心至得架hahaha)

同到你地見面吃飯
真的好開心呀
他呀我送老虎給他
他話獅子
我話係老虎呀哥

週五 3月 07, 2008 1:51 am
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
依然古我 寫:
may 寫:

他是超開心喇
老虎當獅子
笑死我了

笑死了,哈哈哈啊哈!

怎么办?听不大懂你们在说什么,只能靠猜的。猜了个八九成。

週五 3月 07, 2008 1:52 am
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
依然古我 寫:
may 寫:

他是超開心喇
老虎當獅子
笑死我了

笑死了,哈哈哈啊哈!

同到你地見面吃飯
真的好開心呀
他呀我送老虎給他
他話獅子
我話係老虎呀哥

hohoho原來係噤hahaha
May May我估佢係想同你玩吓啫hahaha (其實我估佢係想玩你囉hehe)

週五 3月 07, 2008 2:04 am
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
may 寫:
依然古我 寫:
may 寫:

他是超開心喇
老虎當獅子
笑死我了

笑死了,哈哈哈啊哈!

同到你地見面吃飯
真的好開心呀
他呀我送老虎給他
他話獅子
我話係老虎呀哥

hohoho原來係噤hahaha
May May我估佢係想同你玩吓啫hahaha (其實我估佢係想玩你囉hehe)

可能啦反斗星
我睡了
早抖

週五 3月 07, 2008 2:13 am
個人資料

引用回覆
文章 Re: darth vader
kootinlok 寫:
喂!喂!你睇你睇!
超人呀!長頭髮嘅超人呀!
喂!喂!你睇你睇!
鱷魚呀!
哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!
哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!
掂呀!阿May童心嘅一面令佢散發出嚟可愛,
一個字講哂"掂"呀!
加上呢張相非常適合用嚟形容"玩具大戰"本書嘅主題。
好嘢!勁呀!

我也

如果妳想讓自己有機會,那就勇敢的去做。

週二 12月 02, 2008 1:12 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 132 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 56789

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載