Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 12:16 am

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
 各人的感情問題 
發表人 內容
引用回覆
文章 各人的感情問題
古仔,你最近都忙於回答我哋嘅各種問題,咁你自己呢? 剛才睇到「古夫人」背後嘅意思... 其實,我反而希望你真係揾到你嘅古夫人,因為發覺最終能揾到自己最愛嘅另一半先至係人生最開心嘅事..我都仲未咁幸運同「佢」相遇相識。 唔知點解,最近突然先發覺身邊不少嘅朋友、同事都有過一段難過嘅愛情故事 ﹝每個聽到都覺得傷嗰隻﹞,而自己都試過,先知原來時間係可以另傷口復原,但嗰道疤痕係好難用時間去磨滅,每次提番都會隱隱作痛...每次我見到啲朋友咁都唔知講咩好,唉.. 電車男係由主角寫出佢嘅問題而由其他網友回答,而唔係相反,所以古仔你有咩問題都可以舖上嚟架。

週二 12月 19, 2006 10:04 am
引用回覆

週二 12月 19, 2006 10:06 am
引用回覆
前面有個Topic中有朋友講過,因為他距藝人,有很多事,可能講出來,會被人誤解或者一D無良嘅人利用。不過,我諗,如果系可以分享得嘅,他都應該會講出黎嘅。
如果系唔方便講嘅,距都一定會穩朋友或者自己諗辦法解決嘅。
我地可以做嘅,就系無論幾時,無論乜野情況,都要企系距身後支持距。
至於其他,距應該有自己嘅想法和分寸的。

週二 12月 19, 2006 11:02 am
引用回覆
感情的事~我都覺得順其自然啦!!!!!!!!!!
有時妳真的想得太多啦!!!!
就如""浮光""所說~~
"缘是天定,份在人为"

而我對感情觀是
" 命裡有時,終雖有
命裡無時,莫強求"

而佢的事~
又就如Elsa 所說~~~啦!!!
妳都知佢地藝人,小小事...就會比記者說得..................!
唔講都會明啦!!!!!!!!!!!
而且根得佢多,都知,佢好鬼怕回應這些東西嘛!!!!

^^

週二 12月 19, 2006 11:18 am
引用回覆
文章 I'm fine, don't worry!
哈哈,小琳你誤會啦,我已經冇事好耐啦,只係身邊有些朋友拍咗好耐拖,差唔多談婚論嫁先話分手...另我一時感觸啫。 我覺得好好奇,古仔真係會好認真咁回答人哋嘅感情問題呢,果然係古夫人信箱。不過咁多topics 同 replies,我都睇唔哂... Anyways, 祝古仔同大家聖誕快樂,sweet sweet! ^__^

週二 12月 19, 2006 7:20 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載