Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 4月 25, 2024 4:27 pm

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
 SORRY想發蝕嚇呀~ 
發表人 內容
引用回覆
文章 SORRY想發蝕嚇呀~
今天上班很忙~忙到不知時間過~最嬲就係一返到去就比阿頭話~平時又唔理~尊理埋D唔關事~真係好唔開心~再加個客人好像好吧閉咁又串既語氣跟我講野~本身心情鯪都搞到差晒啦~
所以搞到無晒心情無晒心機 :twisted:真係好灰 :? 好想離開這個圈子~但我得返半年係HK我可以點呢?做又唔係唔做又唔係~比較煩~如果轉工真的沒有意思~呢份工可以話好可以話唔好~但總之係煩~人既容忍力有限而我應該過左很久~我就快爆架啦 :twisted:
我明白每份工作都有優點就當然有缺點~唔捱點會知咩係辛苦丫~我係好open minded & outgoing架啦但真的受夠了~比我安心過埋呢半年就好喇~ :roll: 這是人生的一個過程,經一事,長一智 :P唔忍都忍左咁耐喇~ 我咁大個人係知架但只係想發蝕嚇~想大嗌~
古夫人會容許我咁做嗎? 哈哈哈

**希望你們不介意我要大嗌~加上請願諒我的中文字母~真係比較差哈哈~**

好喇晚安啦~

週三 12月 20, 2006 1:41 am
古樂樂最高統帥
頭像

引用回覆
shout ! louder please! Gain your experience! 長大啦!

週三 12月 20, 2006 1:43 am
個人資料
引用回覆
hehe thanks for your support ar :twisted:
哈哈見到你個頭像好開心哦 :lol:

週三 12月 20, 2006 1:45 am
引用回覆
呵呵,我想你見到他的什麼不開心的事都忘了吧

週三 12月 20, 2006 2:29 am
引用回覆
shout ! louder please! Gain your experience! 長大啦!

我也想大嗌呀。。。。

週三 12月 20, 2006 9:32 am
引用回覆
連我都想嗌埋一份ar.... :twisted:

週三 12月 20, 2006 8:38 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載