Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 6:17 pm

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
 在等古仔發新部落格揮手區 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 在等古仔發新部落格揮手區
✋✋

週一 3月 01, 2021 12:18 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 在等古仔發新部落格揮手區
今晚等偶像點解咁漫長
宜家先11點几
不如諗啲嘢講吓?
古仔有試過和粉絲一齊做義工嗎?
如果有機會我一定參加,見偶像之餘還可做義工
好羨慕古粉可以同古仔影相
我留意到古仔和大家影相非常親切,
好想親眼見到偶像呀~

週日 3月 14, 2021 11:23 pm
個人資料
頭像

引用回覆
唱歌仔等古仔~哈哈!仔仔訓後就係自由時間,經常唔捨得訓覺~各位粉絲都在做咩?請問有香港古仔粉絲嗎?很想結識到古仔香港粉絲一齊星呀~~

週五 3月 19, 2021 12:21 am
個人資料
頭像

引用回覆
今日喺車廂見到您……poster,「春秋」廣告, :oops: 見到Poster都咁開心,見到真人唔知點算!晚安偶像

週日 3月 21, 2021 1:17 am
個人資料
頭像

引用回覆
唔知今晚偶像寫咩內容呢?(♡▽♡)我成日都好想爭取第一個回覆,但每次都要諗一輪點回覆,事關偶像話題好高深
○| ̄|_,係我才疏學淺,真心佩服好多古粉可以回覆好大段內容(〃'▽'〃)
偶像最近你都在忙什麼?唔知几時可以見到您呢?

週三 4月 07, 2021 11:24 pm
個人資料
頭像

引用回覆
想請教一下,為何我標題的圖案是黑圓形?代表什麼?是我搞錯嗎?

今晚睇咗偶像入行20年聚會影片,好熱鬧,古仔每句說話都好真誠,成熟穩重

偶像左右銘「講到做到」型爆呀,期待您我30週年我也能參加,但還要等几年 :(

偶像話要試新嘢!演唱會您未試過(๑•̀ㅁ•́ฅ)(๑•́ ₃ •̀๑)几時挑戰吓~

https://youtu.be/kHns8d7_pjc

週日 4月 11, 2021 11:58 pm
個人資料
頭像

引用回覆
https://youtu.be/Ft96uPbUmFQ
好鍾意「五個小孩的校長」這部電影,一路睇先知古仔色演千嬅老公,有驚喜(○| ̄|_嗰時仲未係古仔粉絲)心諗……唔通個校長老公好靚仔o(*≧▽≦)ツ所以覺得有啲超出現實,但的確有驚喜
我自己本身都係幼教出身,所以特別想睇,演員包括小朋友、做家長演出都好令人感動
搵返5個小孩再拍返套「5個女孩的爸爸」都几有卓頭[]~( ̄▽ ̄)~* 干杯

週二 4月 13, 2021 12:19 am
個人資料
頭像

引用回覆
https://fb.watch/4SPkLcLiyJ/

「尋秦記」的NG片段,偶像好鬼馬, 宣萱粗口都出埋,好搞笑,偶像和其他演員都拍得好開心。宜家嘅古仔可能改變好大喇!

週四 4月 15, 2021 12:16 am
個人資料
頭像

引用回覆
https://youtu.be/-5ZV3BeJBpM

古仔和阿Lo, 物似主人形,偶像和狗狗都好靚仔(*¯︶¯*)

分享埋信息後就要大佢戰,要去同某人溝通吓,希望有好結果,唔係都唔知點涯落去,偶像(╥╯^╰╥)

週五 4月 16, 2021 12:01 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載