Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 1:08 am

發表新文章 回覆主題  [ 201 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 567891011 ... 14  下一頁
 到古仔sharing forum 的好處, 多謝! 
發表人 內容
引用回覆
不要忘了PART 2 啊!!
等著呢!!! :twisted:

週一 1月 22, 2007 4:57 pm
引用回覆
文章 waiting。。。。。。。。
PART 2快滴出世啦。。。。 :wink: :wink: :wink:

週二 1月 23, 2007 11:03 am
引用回覆
文章 Hurry up...still waiting for Part 2 ^_^
是呀! 我哋仲等緊Part 2 呀! 古仔快啲upload上嚟啦。 你响片中好似好肉緊嗰樣好得意好搞笑,嘿嘿........

週二 1月 23, 2007 11:41 am
引用回覆
古仔,我真就一字:服...............

週二 1月 23, 2007 7:53 pm
引用回覆
文章 ~HaHa~
hahahaha... ...very very interesting!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Excellent Directors & Artists!!!!!!!!!!!! :!:

Enjoy watching it~~~~ :lol: :lol:

週四 1月 25, 2007 12:45 pm
引用回覆
睇完呢個網站,真係人都靚咗,又開心咗喎!!這裏巳經成為我每天必到的地方啦!!

週日 1月 28, 2007 12:04 am
引用回覆
好有創意牙 =]''gdggd !!`
我一定會日日上 !!

週日 1月 28, 2007 2:45 pm
引用回覆
古仔```我们还等着第2部分在哦!!!! :wink:
好期待哦~~~~~~~~~~~~~~~~ :roll: :roll:

週日 1月 28, 2007 3:38 pm
引用回覆
哩個視頻好搞笑,,不過古仔你仲得意,,part 2呢,,? 期待牙

週一 1月 29, 2007 3:20 pm
引用回覆
一CROW鬥志激昂的超齡青年如此地慷慨陳詞,怎能不捧場呢!
祝:業務日日牛市 :twisted:

週一 1月 29, 2007 6:49 pm
引用回覆
真係好有創意呢...古仔你去做生意
一定成功la...因為你有哂要供備既條件ha

週四 2月 01, 2007 10:34 pm
引用回覆
我是天天都在上呀!,古毒害人不浅呀! :P :P :P :P :P

週日 2月 04, 2007 12:51 pm
引用回覆
:wink: 上古仔的网站已经是我每日必做的功课了,哈哈

週二 2月 06, 2007 10:52 am
引用回覆
文章 Re: 到古仔sharing forum 的好處, 多謝!
Louis, I believe 你們一定採排了很多次, NG了很多次, 又差一點笑場的完成這個 short film. Very nice~ 人生難得有知己, 你很幸運可以和你的同學維持這麼好的關係, 也充分表達了你是一個超級念舊的人~~~ 所以當你的情人會很幸福, 因為就是喜歡, 沒有理由, 專情是因為沒有其他可以替代, 就好像你, Ah Koo就是唯一!!! 再影多點給我們欣賞吧~~~

週三 2月 07, 2007 10:51 am
引用回覆
Lulu 振係好可愛。。做得好好。。DV 好玩笑呢。。嘿 嘿。嘿﹗

週六 2月 10, 2007 8:10 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 201 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 567891011 ... 14  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載