Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 4:22 pm

發表新文章 回覆主題  [ 375 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 25  下一頁
 夜靜已深! 回家後第一個找誰! 就是你!! 
發表人 內容
引用回覆
古仔,睇到呢段片,真係有O的感同身受! :roll:

每當我回到家既時候,第一時間就係叫、搵"佢O地",但佢O地總係對自己不理不睬......
(因為佢O地唔開心,我唔可以成日陪到佢O地~~~) :cry:

於是自己就好唔抵得頸,係咁要整鬼佢O地、嘈鬼佢O地一輪先至安樂,真係有O的虐待狂,哈哈~~~ :twisted:

週六 12月 16, 2006 1:22 pm
引用回覆
文章 haha~~
古仔,,你連呀lo都唔放過牙??

週六 12月 16, 2006 1:53 pm
引用回覆
文章 haha~~
:P 哈哈~~阿LO你也不放過,去好好Sleep啦!!!
我們這裏今天齣太陽了,難得暖和啊,不過馬上就要去上課了....

週六 12月 16, 2006 1:58 pm
引用回覆
文章 Re: 夜靜已深! 回家後第一個找誰! 就是你!!
哈哈!原来你家阿Lo这么不给你古大少面子啊!丑大了吧!哈哈!可是你宠他也不能光给他吃不让他运动啊!好肥啦!该减减啦!真要像猪猪发展下去啦!哈哈哈哈!不过还真是满可爱的,害我都想要养只小哈啦@

週六 12月 16, 2006 2:08 pm
引用回覆
文章 Re: 夜靜已深! 回家後第一個找誰! 就是你!!
晕!老忘登陆,古少,能不能注册下哦!就不用每次打名字那么麻烦啦!

週六 12月 16, 2006 2:10 pm
引用回覆
比我想像中的它加倍的可爱呀!

週六 12月 16, 2006 2:14 pm
引用回覆
阿LO好酷呀,比你酷多了。阿LO好帥呀,好想模一模!嘿嘿!

週六 12月 16, 2006 2:31 pm
引用回覆
上回看古仔捉弄工作人員,我還說應該再多玩點新花樣,但是碰到是阿Lo我就捨不得了,有狗狗作伴也挺不錯的!嘻,倒是這幾回也藉機看到古仔家中的幾個角落.還有啊,古仔你真是黏上電腦就不顧睡覺了,別貪玩,身體會搞壞呀!!不過,真的挺喜歡古仔和古迷這樣的互動,真有你的! >_-

週六 12月 16, 2006 2:46 pm
引用回覆
文章 阿LO好不給面子哦
:P 好煩啦,吵人家睡覺……
哈哈~~,阿LO真是一點不給我們古仔面子吖,小孩也不好,干嘛吵人家嗎?!

週六 12月 16, 2006 3:07 pm
引用回覆

週六 12月 16, 2006 3:10 pm
引用回覆
文章 我睇唔到~
古仔,我睇唔到視頻啊~~
點解會梗嘎?? :roll:

週六 12月 16, 2006 4:19 pm
引用回覆
“阿LO哥我要睡覺,古小弟你不要來吵我,不然明天有你好看!” :roll: :wink: :lol:

週六 12月 16, 2006 6:23 pm
引用回覆
哈哈哈,古仔,你的阿LO才是真正的MR.COOL哦, :lol: :lol:

週六 12月 16, 2006 6:24 pm
引用回覆
文章 夜靜已深! 回家後第一個找誰! 就是你!!
Darth varder,

So funny!! You are rejected by your dog. The dog is so cool. It has a lovely character. It said, “ Leave me alone, 行開D啦, Mr.Cool !"... 阿LO真係不俾面你哦!! Hahaha... :lol:

週六 12月 16, 2006 6:44 pm
引用回覆

週六 12月 16, 2006 6:50 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 375 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 25  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載