Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:12 am

發表新文章 回覆主題  [ 168 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345678 ... 12  下一頁
 DAP 吃飯消遣好地方 DV與同學們搞笑短片 
發表人 內容
引用回覆
文章 Re: darth vader
kootinlok 寫:
Dap 是我的五位同學合資的一間法國餐廳。
最近,我DV日忙夜忙除了拍電影,
還要幫他們拍攝另外三段短片"招請員工"篇,
剛剛用了三天通宵剪接完三片。
希望大家喜歡吧!

哈哈哈~DV大人拍的好搞笑咯~~
DAP~感觉很好呢~喜欢喜欢啊!
下次去HK还要去吃~呵呵!不知道有巧遇你哦》?呵呵~

週四 2月 01, 2007 6:38 pm
引用回覆
再次看到dap的logo好親切啊!哈哈~~古仔,你同學表演起來越來越自然了哈,不過,還是你最鬼馬了! :twisted:

週四 2月 01, 2007 7:29 pm
引用回覆
哇,呢幾位朋友將呢個"笨蛋精神"發揮得淋漓盡致!我由頭笑到尾,不住講"(笑)笨蛋!"呢幾位朋友係唔係都想做演員先...有位好似...黎耀祥...原來係DV個friend合夥開0既,又有舞跳,你0地d大細佬,以後肯定有得玩囉!

做生意唔簡單,要識行銷,用人,d餐一定要好食,美味,營養,衛生...祝生意興隆!合作愉快!玩得開心! ^0^

係囉,點解叫dap?

週四 2月 01, 2007 8:52 pm
引用回覆
文章 TST
若然路過的話,我會留底明顯的足跡!

祝生意興隆、財源廣進﹗

週四 2月 01, 2007 8:52 pm
引用回覆
文章 Re: darth vader
kootinlok 寫:
希望大家喜歡吧!

古仔更忙都來幫朋友,有你這位朋友,真係唔話得.

週四 2月 01, 2007 9:58 pm
引用回覆
kootinlok 寫到:
希望大家喜歡吧!

嘩!!呵呵!你班朋友好cute啊!一定系俾你帶"壞"了,個個都咁搞笑的.

有你呢個朋友真系好啊,平時咁忙收工後你都幫佢地!他地真幸福!!!

法國餐廳?法國菜?我未吃過啊!有機會去香港一定要去Dap試下先得!!!

週四 2月 01, 2007 10:15 pm
引用回覆
哦,dap,有機會一定去試下啦^_^

週四 2月 01, 2007 10:43 pm
引用回覆
:shock: :o :lol: :D :twisted: :!: :!: :!:
搞笑軍團, 由DV領軍, 果真不同凡響~~~

週四 2月 01, 2007 11:48 pm
引用回覆

週五 2月 02, 2007 12:33 am
引用回覆
不如下次我們約一齊去dap吃飯!

週五 2月 02, 2007 1:51 am
引用回覆

好呀!

週五 2月 02, 2007 1:52 am
引用回覆
小琳 寫:

好呀!

姐妹們﹐妳們一定要去 Dap吃飯﹐我去過啦﹐真的好好吃。。快快去吧﹗

週五 2月 02, 2007 2:04 am
引用回覆
Twinkling Star 寫:
babe 寫:
小琳 寫:

好呀!

姐妹們﹐妳們一定要去 Dap吃飯﹐我去過啦﹐真的好好吃。。快快去吧﹗

ok, TS, 下次你來, 我請你再去拉!

週五 2月 02, 2007 2:06 am
引用回覆

週五 2月 02, 2007 2:07 am
引用回覆

週五 2月 02, 2007 2:09 am
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 168 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345678 ... 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載