Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 5:17 pm

發表新文章 回覆主題  [ 130 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456789  下一頁
 支持原創! 睇吓我嘅作品, my baby! hey hey hey!! 
發表人 內容
引用回覆
文章 响应你的号召
呵呵!原来是古仔的原创啊?真的不错,挺有创意的LOGO!好可爱的表情,V姿势超迷人耶!对!响应你的号召!支持原创!!!^___^[/b]

週六 12月 09, 2006 10:33 pm
引用回覆
文章 可爱的LOGO
嘿嘿!很喜欢古仔的设计的LOGO,不错哦!LOUIS KOO,哈哈!很新鲜哦!可是古仔怎么都不说两句呢!哼哼~

週二 12月 12, 2006 11:43 am
引用回覆
文章 古仔有创意!
古仔设计这个标志很漂亮很有创意哦,还有些可爱的感觉,古仔时不时创造个东东总能跟人惊喜~~ :lol:

週三 12月 13, 2006 9:48 am
引用回覆
文章 支持原創!支持你的作品!
你總是能給我帶來許多的驚喜!

週四 12月 14, 2006 3:13 pm
引用回覆
文章 好可爱
哈哈,古仔你太可爱啦,不过你为什么都不讲话呢??

週六 12月 16, 2006 11:44 am
引用回覆

週六 12月 16, 2006 3:59 pm
引用回覆
真係好靚嘅LOGO我好中意!天馬行空.you are really excellent.

週六 12月 23, 2006 11:31 pm
引用回覆
古仔創作呀! 好野! 好野! 好野! 好野! 好野!

週五 1月 26, 2007 10:59 pm
引用回覆
文章 哈...遲0左咁耐先知...
之前都無知點解冇睇到呢篇留言0既...眼又唔係幾大,咁都睇漏0左!!

不過講來都幾巧,
尋日家姊同我一齊睇d留言0既時候
就突然之間問我-古仔0既英文名係唔係叫做louis?
(我家姊雖然都欣賞古仔,不過又唔似我咁迷...所以唔係好知道呢0的0既...)
我問佢做乜咁問?
佢就指著個logo話佢只係睇出有個L,仲有louis,
佢話唔明點解有2個圓圈圈係左邊...
我同佢話,嘓2個圓圈圈係有意思0既!
koo! louis koo!! 佢呆0左幾秒.先至恍然大悟...哈哈!!
原來呢個logo係出自古仔原創!!
我仲以為係邊個幕後工作人員咁有創意wow... :oops:
真係由心入面覺得古仔你真係...叻!!! :D

週六 1月 27, 2007 2:12 am
引用回覆
大家有没有人看见上面的横幅上的字啊?都已经改到那个上面啦!~~真的好有创意!

週六 1月 27, 2007 8:46 am
引用回覆
:D 古古,你好有设计天分哦!LPGO设计得甘靓,可以转行搞平面设计啦!哈哈

週一 1月 29, 2007 2:25 am
引用回覆
一個字掂牙,,,繼續努力創作牙,,

週一 1月 29, 2007 3:17 pm
引用回覆
WELL DONE:idea:

週一 1月 29, 2007 6:28 pm
引用回覆

週六 2月 03, 2007 9:58 am
引用回覆
GOOD!WELL DONE!!!

週六 2月 03, 2007 1:14 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 130 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456789  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載