Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 10:04 am

發表新文章 回覆主題  [ 200 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 14  下一頁
 小綿羊洗澡記 
發表人 內容
頭像

引用回覆
哈哈~洗白白啦~阿LO~~~要乖啊!
搞到古媽似同你打仗咁!!

週六 3月 10, 2007 3:29 am
個人資料
頭像

引用回覆
呵呵,好好玩... :wink:

週六 3月 10, 2007 3:36 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 久別重逢~小綿羊的可愛雙眼皮~
:D :D :D
靚仔阿LO! 睇下,洗白白之後,幾靚仔!! 哈! 哈!
不過你講緊乜0野? 唔係水好凍卦! 古媽都有試過水溫喇!
你唔中意洗白白咩?... 係唔係...驚D水由花灑度出來0既聲音啊?
乖喇! 唔駛驚喎! 有古媽同古仔佢0地睇住喎!
你時常咁四周圍去同人玩,返來當然要洗乾淨喇!
乖喇! 小綿羊!! 靚仔阿LO!
:wink:

-----------------------------

http://tw.myblog.yahoo.com/jw!DEDsn5OBEQWZns14Q7ecum8-

週六 3月 10, 2007 3:37 am
個人資料
頭像

引用回覆
Hi Ah Lo So Cute

週六 3月 10, 2007 3:52 am
個人資料
頭像

引用回覆
阿LO修了毛嗎? 好像比上次的短, 好可愛~~~~
等我配上阿LO的對白

阿LO: 唔制呀~~唔制呀!! 古媽古古在偷影我們, 我想快點沖完, 好蝕~~~~, 古古下次您沖涼時我會想辦法報仇的~~哈哈(汪汪), 我閃(走到一角避鏡頭), 還要影~影~影~, 古古是否被狗仔隊跟得多, 現在報仇~~玩偷拍
, 他們把您的私隱公開, 您就把我的浴照搬上這裡, 狗仔隊~~今次被您們連累了~~汪汪(哭訴~~)

:wink:

圖檔

週六 3月 10, 2007 4:41 am
個人資料

引用回覆
乖乖洗白白,
洗完白白, 點解沒有 Snack o既?

週六 3月 10, 2007 5:29 am
個人資料

引用回覆
又见到A LO了,很听话的孩子。

週六 3月 10, 2007 8:31 am
個人資料
頭像

引用回覆
看你洗澡很像一些小孩子,會調皮的反抗。
還有一段你的叫聲好像喊“媽、媽。。。”!!
古媽爲了把你弄乾淨多辛苦呀。
貪靚的你,毛都干了時很享受自己的靚仔形象,完全一副陶醉的樣子! :twisted:

週六 3月 10, 2007 8:49 am
個人資料

引用回覆
點解阿Lo沖涼既叫聲咁奇怪既!!!

週六 3月 10, 2007 9:42 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 小綿羊洗澡記
LO.竟然会讲话!~
她在叫妈妈!! OMG :shock: :shock: :shock:

週六 3月 10, 2007 9:49 am
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈!!可爱的LO洗白白....为什么叫声那么凄惨呢!!听着好不忍心呢!!不过又好似在发嗲.哈哈~~
DV,LO对着隔壁家的金毛可不这么叫呢!! :twisted:

週六 3月 10, 2007 9:57 am
個人資料

引用回覆
给狗狗洗澡,那它到底是高兴还是不高兴啊.....

週六 3月 10, 2007 9:59 am
個人資料

引用回覆
haha...冲完凉嘅AH LO好似白马王仔ar,haha.... :lol: :lol: :lol: 好靓仔...

週六 3月 10, 2007 10:08 am
個人資料
頭像

引用回覆
阿LO叫起来真的好像狼 !:twisted: :twisted: :twisted:

週六 3月 10, 2007 10:21 am
個人資料
頭像

引用回覆
阿LO好乖!!刚开始,他叫得有点惨呢,真惹人怜爱啊!

週六 3月 10, 2007 10:33 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 200 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 14  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載