Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週三 4月 17, 2024 2:32 am

發表新文章 回覆主題  [ 151 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 11  下一頁
 得非達Season One (第一季) 之第一集 
發表人 內容
頭像

引用回覆
............................!

週六 3月 17, 2007 2:43 am
個人資料
頭像

引用回覆
望住我的眼 望住我的眼...俾我一百萬 唔該

哈哈哈~~今次仲有配樂 so funny :shock: :shock: :shock:

週六 3月 17, 2007 2:45 am
個人資料
頭像

引用回覆

週六 3月 17, 2007 2:45 am
個人資料
頭像

引用回覆
hahahaha!!看來靚仔以後去洗手間要小心啊!!!haha!!!“看著我的眼haha……”靚仔被人催眠咗了圖檔

週六 3月 17, 2007 2:47 am
個人資料
頭像

引用回覆
好笑! 好笑! 而且情節都有連貫呢!
"世間上靚仔"不愧是"世間上靚仔",真係貪靚...絕非浪得虛名!
原來得非達係催眠大師...
還會瞬間消失呢!

這一季的短片,難度高了不少,
不是只在定點,還要從不同角度入鏡,剪輯起來,也比較辛苦吧!
讓你熬了幾晩通宵,辛苦了! !

期待第二季...不過不用急!!!! :D

-----------------------------

http://tw.myblog.yahoo.com/jw!DEDsn5OBEQWZns14Q7ecum8-

週六 3月 17, 2007 2:54 am
個人資料
頭像

引用回覆
HAha ... very funny!!
Thanks DV producing & sharing with us.

週六 3月 17, 2007 3:12 am
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈 , :twisted: :twisted: 比我还神经! :lol: 望住我对眼,望住我对眼,大声对我说“我爱你!”

週六 3月 17, 2007 3:20 am
個人資料

引用回覆
文章 辛苦你了!!
得非達都識催眠啊...
真係好犀利喎!!

週六 3月 17, 2007 3:57 am
個人資料
頭像

引用回覆
望住我的眼 望住我的眼...俾我一百萬 唔該

哈哈哈~~今次仲有配樂 so funny :shock: :shock: :shock:

100W少了吧。。。多加个0拉。。。我们55分啊。。。 :oops: 我给你打掩护

週六 3月 17, 2007 4:40 am
個人資料

引用回覆
wow... DV and th gangs are back!!!
:D :D :D

週六 3月 17, 2007 4:43 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 得非達Season One (第一季) 之第一集(New)
Ja$m!nE(呀wing) 寫:
有新video睇喇~~thx!!! :D
haha~~lee集應該係"世間上靚仔"續集...
得非達一出馬,,"靚仔"都冇掟企... :lol:

得非達一出馬,,"靚仔"都冇掟企.......That's right!!!

得非達識催眠術啊...幾時教我呀??

勁呀!!

:D :D

週六 3月 17, 2007 4:50 am
個人資料

引用回覆
Louis, you've seen 'Little Britain'? :lol:

週六 3月 17, 2007 5:40 am
個人資料
頭像

引用回覆
hehe DV and the crew are back...
hahaha DV is so funny...
when will I get to see you at DAP?? wahahaha....
等待下一集 :P

週六 3月 17, 2007 6:20 am
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈哈哈........愛死古仔了。。。

圖檔

週六 3月 17, 2007 6:26 am
個人資料
頭像

引用回覆

週六 3月 17, 2007 8:06 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 151 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 11  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載