Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週三 4月 24, 2024 5:58 pm

發表新文章 回覆主題  [ 45 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
 古樂團私家活動 ─【2009年1月30日(年初五 )之*古天樂*春節fans club 聚會】(New) 
發表人 內容
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
may 寫:
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
可惜我不能出席, 希望各位古迷都跟DV玩得開心 o

我都可能不能出席
以為晚上放工去添
如來要請假
呢日小妹都不知請不請到假
盡量啦~
哈哈哈

本來路過看一看..但看到你個頭象..我真係忍唔住回你.你隻多拉a夢想點..xdddddddddddddddd

我想點
你知嘅
:wink:

grace
我在分享問你的叮噹愛誰
你不答 ?哈哈哈

係囉...點解呢
yo~~~駛乜驚~~直接講..我x你我x你xd
哎o也..骨痺死人啦真係hahahahahaha

是呀G小姐不用怕醜 直接D:lol:

哇哈哈..g小姐
maymay..25號那天晚上和你去補祝生日飯.好不好阿
你那天晚上得唔得閒阿

圖檔圖檔

週四 11月 20, 2008 7:46 am
個人資料
頭像

引用回覆
[size=24]可唔可以改晚上呀,未放工呀[/size]

請早幾個鐘假.得唔得阿..我要見你haha

圖檔圖檔

週四 11月 20, 2008 7:54 am
個人資料

引用回覆
river 寫:
Oh~~~my god!!!
點解會係四點半開始架???!!!
仲要八點半就完~~~ :shock:

呵呵
都好早喎

就係早到未放工呢~
同你一樣都唔知比唔比放假!
點算!!!???

週四 11月 20, 2008 9:53 am
個人資料
頭像

引用回覆

可爱的心灵手巧小宝贝给我换新装~~
我们只想简简单单,让生活快快乐乐

週四 11月 20, 2008 3:21 pm
個人資料
頭像

引用回覆
不如玩到12点啦~哈

好呀!反正都在香港了可以順道一起去玩。。呵呵呵呵

週四 11月 20, 2008 4:56 pm
個人資料
頭像

引用回覆
GRACE KU 寫:
river 寫:

呵呵
都好早喎

就係早到未放工呢~
點算!!!???

咁你地請兩個锺假。。儘量啊!!一起去玩開心d...

週四 11月 20, 2008 5:01 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
may 寫:
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:

我都可能不能出席
以為晚上放工去添
如來要請假
盡量啦~
哈哈哈

本來路過看一看..但看到你個頭象..我真係忍唔住回你.你隻多拉a夢想點..xdddddddddddddddd

我想點
你知嘅

grace
我在分享問你的叮噹愛誰
你不答 ?哈哈哈

係囉...點解呢

:oops: :oops: :oops:

努力作戰

週四 11月 20, 2008 11:32 pm
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
咩樹 寫:
may 寫:
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:

我都可能不能出席
以為晚上放工去添
如來要請假
盡量啦~
哈哈哈

我想點
你知嘅

grace
我在分享問你的叮噹愛誰
你不答 ?哈哈哈

係囉...點解呢

哇哈哈..g小姐
你那天晚上得唔得閒阿

那天放假
得閒~

努力作戰

週四 11月 20, 2008 11:36 pm
個人資料
頭像

引用回覆
river 寫:
GRACE KU 寫:
river 寫:

呵呵
都好早喎

就係早到未放工呢~
點算!!!???

話有事
應該可以比請gwa

努力作戰

週四 11月 20, 2008 11:49 pm
個人資料

引用回覆
贻羚 寫:
river 寫:
GRACE KU 寫:
river 寫:

呵呵
都好早喎

就係早到未放工呢~
點算!!!???

話有事
應該可以比請gwa

唔知話身體有事得唔得呢 :P
要到時睇吓情形先lu~

週五 11月 21, 2008 1:40 pm
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
咩樹 寫:
may 寫:
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:

我都可能不能出席
以為晚上放工去添
如來要請假
盡量啦~
哈哈哈

我想點
你知嘅

grace
我在分享問你的叮噹愛誰
你不答 ?哈哈哈

係囉...點解呢

哇哈哈..g小姐
你那天晚上得唔得閒阿

好呀咩樹叫到唔得閒也去啦 :lol:

週一 11月 24, 2008 6:04 am
個人資料
頭像

引用回覆
:o DV咁益我!唔晒再好似舊年咁差不多2點才返到坪輋 :twisted: :twisted: :arrow: 唔怪得知咁多古迷xx你囉 :mrgreen: :mrgreen:

週二 11月 25, 2008 10:11 pm
個人資料

引用回覆
原来以为今年过年的时候可以脱离爸爸妈妈的视线 想怎么玩就怎么玩 已经做好了一切准备去见你 谁知道爸爸妈妈还是对我不放心 让哥哥留下来照顾我 我渴望的自由啊... 肯定去不成了 唉 什么时候才能长大

週六 11月 29, 2008 4:13 pm
個人資料

引用回覆
文章 回来啦
大家好吗?古古好吗?看到报道说你的新剧要开拍了,好期待!!还有你的新年聚会,我今年是没有机会参加了!!
是不是感觉到我很久都没有出现啦?? :?: 呵呵,我啊,,去了趟海南,,终于看到了我最喜欢的大海,真的,在沙滩上散步是最惬意的!!看到大海就有想拥抱她的那种情怀,,,那里的天气还真是热,其实也不算,只是紫外线比较强罢啦。我回到四川,都成了黑妞啦!!本来比较白的皮肤,经过烈日的烘烤,我。。唉,不说啦,呵呵,不过还没有DV那么黑啊,在内地(不靠海),皮肤白好像才是正常一样。
听不懂他们说的语言,但是他们说的广东话,我真的是听不懂。这次很可惜的是没有去少数民族村子里体验。 :cry:
最不好的就是吃的东西,那里的食物味道有点偏甜,像广东风味。。。不过我吃了很多的海鲜啊。特别是那道烤牡蛎,,味道还不赖!!!!赞!!!! :D :wink:

週日 11月 30, 2008 12:56 am
個人資料
頭像

引用回覆
一定參予支持DV
:lol:

週二 12月 02, 2008 1:20 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 45 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載