Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 4月 25, 2024 10:21 pm

發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 最新古仔活動消息:1/1/2009 廣州清新恆大金碧樓盤剪綵活動[NEW] 
發表人 內容

引用回覆
1月1日,我已经身在香港啦,古仔几时回港台呀?系咪即日呢?

週六 12月 27, 2008 11:08 am
個人資料

引用回覆
文章 Re: 最新古仔活動消息:1/1/2009 廣州清新恆大金碧樓盤剪綵活動[NEW]
Kim 寫:
may 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
Happy New Year!!

:D :D

好耐無見你啦!
merry christmas

櫻舞, 其實, 你知唔知道你曾經見過我呢?
Merry Christmas
& Happy Boxing Day!!!

我印象當中我地係見過面架!
咁你團年飯會去嗎?

我還在考慮當中,
因為地點實在太遠了!

係丫..都幾遠架,
所以考慮係應該O既!

係hk遠得去邊吖
最多個多鍾車啫

咪係! 有車坐又唔使行路
新年同dv拜年幾遠冇緊要la
:lol:

同DV拜年,佢有無預備利是派比我哋架??!!
我都係在考慮中啊 :roll:

週六 12月 27, 2008 11:09 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 最新古仔活動消息:1/1/2009 廣州清新恆大金碧樓盤剪綵活動[NEW]
river 寫:
Kim 寫:
may 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:

好耐無見你啦!

咁你團年飯會去嗎?

我還在考慮當中,
因為地點實在太遠了!

係丫..都幾遠架,
所以考慮係應該O既!

係hk遠得去邊吖
最多個多鍾車啫

新年見dv都唔係志在收佢封利是既
不過....有當然更好啦恭喜佢添! 哈哈
重要係在於同dv和其他古迷大家齊齊開心過年熱鬧一番囉!!!!!!!

週六 12月 27, 2008 11:28 am
個人資料
頭像

引用回覆

週六 12月 27, 2008 11:59 am
個人資料

引用回覆
Kim 寫:
river 寫:
Kim 寫:
may 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:

好耐無見你啦!

咁你團年飯會去嗎?

我還在考慮當中,
因為地點實在太遠了!

係丫..都幾遠架,
所以考慮係應該O既!

係hk遠得去邊吖
最多個多鍾車啫

重要係在於同dv和其他古迷大家齊齊開心過年熱鬧一番囉!!!!!!!

只要係見到DV同大家,幾時都係熱鬧嘅情景啊!

週六 12月 27, 2008 12:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆
river 寫:
Kim 寫:
river 寫:
Kim 寫:
may 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:

好耐無見你啦!

咁你團年飯會去嗎?

我還在考慮當中,
因為地點實在太遠了!

係丫..都幾遠架,
所以考慮係應該O既!

係hk遠得去邊吖
最多個多鍾車啫

唔好考慮咁多你都黎參予
齊齊同dv過年歡渡開心啦..
:wink:

週六 12月 27, 2008 1:01 pm
個人資料

引用回覆
Kim 寫:
river 寫:
Kim 寫:
river 寫:
Kim 寫:
may 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:
櫻舞 寫:
Purple 寫:

好耐無見你啦!

咁你團年飯會去嗎?

我還在考慮當中,
因為地點實在太遠了!

係丫..都幾遠架,
所以考慮係應該O既!

係hk遠得去邊吖
最多個多鍾車啫

唔好考慮咁多你都黎參予
齊齊同dv過年歡渡開心啦..
:wink:

hehe~
到last day就會考慮完架啦@~@

週六 12月 27, 2008 10:33 pm
個人資料
頭像

引用回覆
DV,加油!不管我当天能否到场,我都会在心里默默支持你的.你是最棒的,加油啊!

週一 12月 29, 2008 10:37 am
個人資料

引用回覆
古仔,你是我心中永遠的唯一,支持你。

週一 12月 29, 2008 10:48 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載