Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 4月 18, 2024 1:01 pm

發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
 ...... 
發表人 內容
頭像

引用回覆
Vivienne W 寫:
流氓兔 寫:
:lol: 鸽子情缘 (一支花) 二胡独奏

二泉映月

:lol: 我喜欢听伤感的歌!~也最喜欢听二胡和笛子的演奏的音乐!~

二泉映月我聽過
還不錯的
另一個沒有聽過呢 :wink:

二泉映月? 天哪! 世上最苦的乐曲之一. :oops:
兔子眼睛都是这样哭红的吗?

HOHO!~钢铁就是这样炼成滴!~兔眼也是这样炼成滴~!

週二 11月 06, 2007 7:51 pm
個人資料
頭像

引用回覆
magicstar07 寫:
流氓兔 寫:

二泉映月

:lol: 我喜欢听伤感的歌!~也最喜欢听二胡和笛子的演奏的音乐!~

二泉映月我聽過
還不錯的

二胡的《一支花》我没听过,我听过唢呐独奏的 :D

❤七次,圆满啦!❤

週二 11月 06, 2007 8:21 pm
個人資料

引用回覆
magicstar07 寫:
流氓兔 寫:

二泉映月

二泉映月我聽過
還不錯的

知道了,你失恋过! 哈哈,被我猜中了吧? :D

週三 11月 07, 2007 3:23 am
個人資料

引用回覆
文章 Re: 我現在MP3裏面在聽的歌
........

最後由 Vivienne W 於 週五 11月 16, 2007 10:04 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 11月 12, 2007 12:58 pm
個人資料

引用回覆

最後由 Vivienne W 於 週五 11月 16, 2007 9:47 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 11月 12, 2007 12:59 pm
個人資料

引用回覆
文章 Re: 我現在MP3裏面在聽的歌
......

最後由 Vivienne W 於 週五 11月 16, 2007 9:48 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 11月 12, 2007 1:01 pm
個人資料

引用回覆

最後由 Vivienne W 於 週五 11月 16, 2007 9:49 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 11月 12, 2007 1:15 pm
個人資料

引用回覆

最後由 Vivienne W 於 週五 11月 16, 2007 9:51 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 11月 12, 2007 1:18 pm
個人資料

引用回覆

最後由 Vivienne W 於 週五 11月 16, 2007 10:01 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 11月 12, 2007 1:19 pm
個人資料

引用回覆

最後由 Vivienne W 於 週五 11月 16, 2007 9:52 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 11月 12, 2007 1:21 pm
個人資料
頭像

引用回覆
vickylouislele 寫:
我喜歡大冢愛的歌~!!!
特別是~~!!!

プラネタリウム !!!

谢谢你的推介喔
我聽日文歌不多
不过这首我很喜欢
for フルールバスケト

好多都喜欢YEAH :lol: :lol: :lol:

週一 11月 12, 2007 5:46 pm
個人資料
頭像

引用回覆
还有金鱼花火 ~~哈哈哈~太好听了 :lol:

週一 11月 12, 2007 5:46 pm
個人資料
頭像

引用回覆
the weepies的,歌名叫gotta have you是我现在最喜欢的一首歌啦

週一 11月 12, 2007 11:00 pm
個人資料
頭像

引用回覆
candy 寫:
hey viv

im glad u liked those songs, its good isnt it...i always listen to it in my car!!
and heres a good new singer leona lewis:

http://uk.youtube.com/watch?v=dZSv2_0lkO8

http://uk.youtube.com/watch?v=vbuvLJnAysM

http://uk.youtube.com/watch?v=sF84pIhP5UM

enjoy xx

oh ne yo is pretty good too:

http://uk.youtube.com/watch?v=4Rm6DbQvjZI

oh and usher is bad man, i luv this tune too:

http://uk.youtube.com/watch?v=VOja48k0kkE
he sings good as well as incredible moves...check out his concert xx

Thanks again.
loving you is a wonderful song,and leona lewis has a sweet voice.
I am fond of Nelly's Dilemma .great song ,too.
and here's Wait For You-Elliott Yamin,it's not bad. If u r interested in it, check it out :wink:

http://uk.youtube.com/watch?v=oUB8HleMUbE

:lol:

aww thanx viv, never heard of him before but the song is quite nice, thanx!!
haha...nelly & kelly's dilemma...i've got that as my text message tune...luv it...
i've found out that this chinese lady sings really well, her name is jane zhang....shes really good for a chinese...not sure if shes got many of her own songs though!!
anywayz enjoy ya pod hehe xx

週二 11月 13, 2007 3:26 am
個人資料
頭像

引用回覆

huh??為甚麼你全部的reply 是點點。。。的呢﹖﹖
是否我們做錯了﹖不應把youtube links posted on here??
oh no...didnt realise...mm...does anyone know whether its ok to do so?? :roll: :roll: xx
thanx xx

週二 11月 20, 2007 12:10 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載