Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:55 am

發表新文章 回覆主題  [ 28 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 為DV產生矛盾啊! 
發表人 內容

引用回覆
文章 為DV產生矛盾啊!
我雖然係好耐之前已經鍾意DV,但都係近幾個月先開始日日到訪呢個大家庭.
見到你哋好勤力咁去支持DV,私底下仲好似老友咁(有時見有D暗語睇唔明),我留意得最多嘅有亞MAY;咩樹;櫻木;靖嵐;GRACE...等等,次次見完DV很快就會有相POST上來分享,很開心的樣子.這樣就令我心癢癢想學你們,但係又發覺自己已經過咗追星嘅時間,同埋一個人仔出席很儍仔呢,所以都沒有參與了,還是要靠你們lu.
辛苦晒啦~

最後由 river 於 週五 11月 16, 2007 10:07 am 編輯,總共編輯了 1 次。

週三 11月 14, 2007 11:29 pm
個人資料

引用回覆
文章 Re: 很矛盾啊!
river 寫:
我雖然係好耐之前已經鍾意DV,但都係近幾個月先開始日日到訪呢個大家庭.
見到你哋好勤力咁去支持DV,私底下仲好似老友咁(有時見有D暗語睇唔明),我留意得最多嘅有亞MAY;咩樹;櫻木;靖嵐;GRACE...等等,次次見完DV很快就會有相POST上來分享,很開心的樣子.這樣就令我心癢癢想學你們,但係又發覺自己已經過咗追星嘅時間,同埋一個人仔出席很儍仔呢,所以都沒有參與了,還是要靠你們lu.
辛苦晒啦~

river:
不會如你所說的什麼已經過咗追星嘅時間啊...
我們隨時歡迎你一起出席活動的 :D
至於什麼傻仔一個人呀 :shock: 還有我們麻 :D
大家也是一起而認識啊 :D 很開心的呢 :D
歡迎呀 :D

週四 11月 15, 2007 12:12 am
個人資料
頭像

引用回覆
有我地同你一起呀 :wink:

週四 11月 15, 2007 12:17 am
個人資料
頭像

引用回覆
对啊!我同意靖嵐的说法!只要你出席活动就会认识到你以上说的古迷们。。她们也很欢迎你加入啊!

週四 11月 15, 2007 12:18 am
個人資料
頭像

引用回覆
river 寫:
辛苦晒啦~

你唔好咁講自己啦!既然喜歡就去囉!佢地好nice架!我都係一把年紀架!哈哈 :D

週四 11月 15, 2007 2:27 am
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈啊。 其实我的年龄21哈哈哈 父母说我也不适合了,哈哈哈

週四 11月 15, 2007 7:40 am
個人資料
頭像

引用回覆
其實 這也不 是 追不 追星呢﹗我一開始來這裡 是 只是知 道 DV是 做戲的古天樂。。。
現在 我已 當 這個 三七 帥爆 為我的 朋友﹐他也 特地 賜我這個 獨特 咸豬 的名 呢﹗
這裡 大家 都是 朋友﹐ 一家人 啊﹗不要 當 DV是 明星﹐你就 會 來得沒有 矛盾了﹗ :wink:

圖檔

週四 11月 15, 2007 9:59 am
個人資料
頭像

引用回覆
river 寫:
辛苦晒啦~

你好阿~我還算是新人阿..來了沒多久..小小人物一個呢...說到勤力..我絕對不是吧
其實你都可以一齊出黎支持古仔架...一個人出點會傻仔呢...出到黎實有人陪你架喎
沒有分什麼追星唔追星時間吧...更何況我不覺得我在追星..是在追月..哈~~~~ :roll:
正如ANGEL4所說...不要將古仔當明星..就把他當好朋友...就不會這樣想了
這個天地隨時歡迎你出席活動阿..希望你會考慮啦 :wink:

週四 11月 15, 2007 10:32 am
個人資料
頭像

引用回覆
其實 這也不 是 追不 追星呢﹗我一開始來這裡 是 只是知 道 DV是 做戲的古天樂。。。
現在 我已 當 這個 三七 帥爆 為我的 朋友﹐他也 特地 賜我這個 獨特 咸豬 的名 呢﹗
這裡 大家 都是 朋友﹐ 一家人 啊﹗不要 當 DV是 明星﹐你就 會 來得沒有 矛盾了﹗ :wink:

姐姐说的很对啊

!!!

我是舵手!!!!!
圖檔

週四 11月 15, 2007 11:19 am
個人資料
頭像

引用回覆
呵呵,没关系的,一回生二回熟嘛。 :wink:

週四 11月 15, 2007 12:14 pm
個人資料

引用回覆
看這裡幾個月當然發覺到你們全部都是nice people啦,再看埋你們的回覆就更加肯定呢!多謝你們啊~
到我個膽大D嘅時候就會行出第一步架啦!

週四 11月 15, 2007 2:17 pm
個人資料

引用回覆
river 寫:
辛苦晒啦~

RIVER,
我其實都有這樣想過, 不過, 我不理了。
最緊要做自己喜歡的事, 要快樂, 令自己無悔今天。
我也要見樂樂!!!

週四 11月 15, 2007 2:26 pm
個人資料

引用回覆
玲玲洛洛 寫:
river 寫:
辛苦晒啦~

RIVER,
我其實都有這樣想過, 不過, 我不理了。
最緊要做自己喜歡的事, 要快樂, 令自己無悔今天。
我也要見樂樂!!!

玲玲洛洛
哈~原來你都係叫DV做樂樂架?!我喺朋友前都係咁叫架~~ :lol: [/quote]

週四 11月 15, 2007 2:38 pm
個人資料
頭像

引用回覆
其實,大家都是大把年紀了,river小朋友唔使驚,哈哈!

剛又老了一嵗的susan婆婆

週四 11月 15, 2007 2:52 pm
個人資料

引用回覆
其實,大家都是大把年紀了,river小朋友唔使驚,哈哈!

剛又老了一嵗的susan婆婆

你真係susan婆婆先好呀,唔好比我見到你原來係susan仙女喎 :wink:

週四 11月 15, 2007 3:19 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 28 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載