Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 4月 26, 2024 2:55 pm

發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 好累啊~~需要力量 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 好累啊~~需要力量
好累啊!尽管先入公司一个星期!但系我已经身心疲惫啦!广告公司真系甘忙加?!~~555~加班时间由10点,变凌晨2点~~星期四晚仲要通顶!~!!~~好讨厌自己咩都未识,咩都5上手!~~搞到要同事都陪我做,陪我加班!~~但系我真系好大压力!通顶的时候,我好想喊啊!我觉得自己快崩溃啦!~~不过我又要自己同自己讲,5做做咩啊?~~咩工5辛苦?做咩5洗受气?~~个个同学毕业都系甘做啦!我做咩5做到哦!~所以我要死撑,就算好辛苦,好累,都5可以喊!更加5可以5负责任甘话5做!~~~~结果都系通顶完成任务!
休息3日,总系觉得休息时间5够洗!其实我觉得时间真系好5够啊!因为做野先发觉自己好多不足,好想重新学多D野,但系做野,时间又5允许哦!~~读书,真系好幸福啊!~~奉劝各位学生哥,真系要比心机好好读书啊!~5系.做野时就觉得辛苦啦!想学都无时间啦!~~~
5好意思啊!好耐都无上梨,上梨就呻!^_^哈哈~~我呻完就走咯!要早D休息!听日我又要充满力量工作啦!为左自己,好在有好多同事,仲有我家人都好支持我!~~妈妈成日见我挨夜买好多补品比我吃,又成日开解我!~~为左支持我既人,我要努力!~~哈哈~~我要勤力D先可以见到DV加!~~
DV,你系我心中最佳男主角梨加!罗奖都系虚既野,实在既就系我地真系睇到DV你既好戏!~~你D戏真系越梨越好加,好多人都认可啦!~~加油!~我爸爸都话你好戏!所以 你要努力拍更多好电影比我地睇啊!~~我地一起努力加油,做好自己工作啦!

週一 12月 10, 2007 1:19 am
個人資料
頭像

引用回覆

週一 12月 10, 2007 1:20 am
個人資料

引用回覆
其实工作累是累,但也可以偶尔苦中作乐咯~~~
加油加油!!

週一 12月 10, 2007 1:25 am
個人資料
頭像

引用回覆
给你力量来啦!!!!小吉加油!!!
等我过完年后来广州再给你多D力量哈! :lol:

週一 12月 10, 2007 1:59 am
個人資料
頭像

引用回覆

週一 12月 10, 2007 7:48 am
個人資料
頭像

引用回覆
一句成語是~
先苦後甜!!! ^ ^ !!!

週一 12月 10, 2007 9:53 am
個人資料
頭像

引用回覆

週一 12月 10, 2007 12:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週一 12月 10, 2007 1:23 pm
個人資料
頭像

引用回覆
:D 多谢!~~感动啊!~~我有力量咯!
PS:思佳,真的吗?过完年你会来?~~好啊,我等你咯!~~^_^

週二 12月 11, 2007 12:47 am
個人資料
頭像

引用回覆
小吉, 做廣告這行是很忙的, 但請加油啊!

週二 12月 11, 2007 12:55 am
個人資料
頭像

引用回覆
加油加油

週二 12月 11, 2007 1:11 am
個人資料
頭像

引用回覆
~眼训啦!大家都早D休息啦!返工我要打起精神!

週二 12月 11, 2007 1:31 am
個人資料
頭像

引用回覆
恩恩~~我会努力加啦!

晚安小吉

週二 12月 11, 2007 1:57 am
個人資料
頭像

引用回覆
恩恩~~我会努力加啦!

:wink: :wink:

週二 12月 11, 2007 7:45 am
個人資料
頭像

引用回覆

週二 12月 11, 2007 11:15 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載