Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週六 4月 20, 2024 12:48 am

發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 有線video:古天樂期待盡享賀年美食11/1/09 
發表人 內容
頭像

引用回覆
美食~美食..美食~

快来诱惑DV吧

不要再减肥了~ :twisted:

暫時不能诱惑他住
他忍好辛苦

週五 1月 16, 2009 11:30 pm
個人資料
頭像

引用回覆
茄姐 寫:
櫻木花道 寫:
唔講唔知, 乜原來DV好鍾意食o野o既咩, 哈哈哈~~~ :twisted: :lol: :lol: :lol:

我派你團年飯影相嗰陣問佢喇hahahahaha :twisted: (你同佢熟D我冇你噤熟呀hahahahaha,救命今晚又笑到 "標眼水"hahaha)
我剩係知道 "茄姐"鍾意密密食但係又每次食唔多...所以就密密食喇hahaha :mrgreen: :oops:

我每次食唔多又不密密食 :oops:

唔怕我坐你隔離,包你見我食食食你就會有胃口跟住食多D架喇hehe
夾埋俾你食又點話呀 (知你係噤 "影") 到時喇喎hehe唔覺唔覺夾吓夾吓噤...夾到成碗滿晒hahahahaha (剩係諗都已經忍唔住笑出嚟呀hahaha) 真係頂唔住要真閃hehe!

圖檔

週六 1月 17, 2009 12:34 am
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
茄姐 寫:
櫻木花道 寫:
唔講唔知, 乜原來DV好鍾意食o野o既咩, 哈哈哈~~~ :twisted: :lol: :lol: :lol:

我派你團年飯影相嗰陣問佢喇hahahahaha :twisted: (你同佢熟D我冇你噤熟呀hahahahaha,救命今晚又笑到 "標眼水"hahaha)
我剩係知道 "茄姐"鍾意密密食但係又每次食唔多...所以就密密食喇hahaha :mrgreen: :oops:

唔怕我坐你隔離,包你見我食食食你就會有胃口跟住食多D架喇hehe
夾埋俾你食又點話呀 (知你係噤 "影") 到時喇喎hehe唔覺唔覺夾吓夾吓噤...夾到成碗滿晒hahahahaha (剩係諗都已經忍唔住笑出嚟呀hahaha) 真係頂唔住要真閃hehe!

咁又係呀
夾到落滿又一定食
:lol:

週日 1月 18, 2009 5:55 am
個人資料
頭像

引用回覆
茄姐 寫:
may 寫:
茄姐 寫:
櫻木花道 寫:

咁又係呀
夾到落滿又一定食

唔知團年飯時我們係唔係一齊坐呢? :roll:

週日 1月 18, 2009 5:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
茄姐 寫:
may 寫:
茄姐 寫:
櫻木花道 寫:

咁又係呀
夾到落滿又一定食

唔知團年飯時我們係唔係一齊坐呢? :roll:

希望可以啦

週一 1月 19, 2009 12:31 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載