Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 5:59 am

發表新文章 回覆主題  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
 11/1 家有囍事2009 宣傳活動 
發表人 內容
頭像

引用回覆
多謝櫻木分享!!!!!!!!!!!!!^ ^!!!!!!!!!!!!!!

不過看得出DV 好累!!!!!!!1

而我就大分迷了~~~HAHAHAA~~

週一 1月 12, 2009 5:13 pm
個人資料

引用回覆
文章 Take more rest, DV
小琳 寫:
多謝櫻木分享!!!!!!!!!!!!!^ ^!!!!!!!!!!!!!!

係呀...未見過佢攰成咁.....陰功,仲要減緊肥...
我尋日去完海洋公園都差不多大昏迷,吹風吹到頭痛 (凍到惾咗),所以好遲先到....比會長話潻....不過最後都同到古仔say bye都好好啦 :p

週一 1月 12, 2009 5:59 pm
個人資料
頭像

引用回覆

你就好啦, 大昏迷,
活動時間提早了, 我都好早起身出門口呀,
不過點都唔夠DV睡得咁少囉, 陰公~ :?

週二 1月 13, 2009 12:10 am
個人資料
頭像

引用回覆
DV可以的臉很豐滿很好看哦。。
櫻木今次你點解無上台參加游戲丫

邊個話冇呀, 不過冇得同DV玩咋嘛, 嗚嗚嗚~ :(

週二 1月 13, 2009 12:12 am
個人資料
頭像

引用回覆
好喇! 到我喇...終於 "自茄先hahaha" :mrgreen: :oops: (因為實在唔多想...應該係勁少相至噤haha)

由於時間關係...終於貼了相上來呢hehe (其實今日我影的相絕對是少的呀...因高度問題加上要做神秘人嘛hahaha) 完了活動之後因為約了屋企人 (=家人) 辦年貨而未有等DV下半場而先閃!

超級巨型的 "宣傳...大海報"

不過可能 "嫲嫲" (即 "李香琴) 今日忙著拍電視劇而未能出席關係無現到身喎『嫲嫲希望首影嗰日見倒你喇,我超級鍾意你架hehe』(=今日其中一位電影演員 "李香琴",可能因現正拍攝電視劇關係而未能出席電影宣傳,她曾適演某套電視劇為人所熟悉的資心經驗豐富的前輩 "嫲嫲"角色而令她更加深入民深呀,我真的好愛她的"嫲嫲"角色架hehe)
圖檔
一直都覺得 "人比花嬌"用嚟形容女仔最貼切...茄! 原來形容男的都可以喎haha (不過好老實講,今日DV又真係好man好掂hehe )
圖檔

哎吔! 因為掛住在袋裡面攞糖出嚟食而影唔切DV喎hahaha (=因忙著在袋裡拿糖食而影不到DV)..唯有影君如和她爸爸的相頂住先喇hehe :mrgreen: 時時都給人開心和有話直說的這套賀歲片女主角 "吳君如"...小姐 (呀! 應該是媽咪級喇hehe)
圖檔
在後面緊貼就是君如爸爸 "夏春秋"伯伯,以前小時候差不多時時都會在電視見到他報導六合彩的攪珠結果...好深印象呀! 今日見倒你真開心呀...令我想起六合彩年代的你呀hehe
圖檔
唔知點解開頭嗰陣DV周不時望住樓上? 我記得樓上好似唔俾人圍觀架喎...唔通俾咗記者企? 每一邊都不放過望鏡頭既機會喎 "勁呀你!" hahaha (=不知為何在剛開始時DV間中望著樓上那邊? 我記得樓上應該是畫為不准圍觀的喎...難道給了記者站著? 真的那裡可以望向鏡頭的機會都不放過喎 "勁呀你!")
圖檔

圖檔

週二 1月 13, 2009 12:41 am
個人資料
頭像

引用回覆
活動時間提早咗 :shock: !無計啦!俾嗰冷鋒殺到嚟﹝零下?度﹞ :arrow: 打亂咗自己作息時間﹝竟然連續2晚失眠 :x ﹞!

睇相DV面形仍點肥嘟嘟,但身形則有點單薄咗 :| !現在留鬚喺拍戲需要 :roll: 、定春茗時給各有興趣嘅古迷摸摸佢 :mrgreen:

:lol: :lol: 睇相君如姐身形好似有喜、有喜喎!

週二 1月 13, 2009 1:02 am
個人資料
頭像

引用回覆
小琳 寫:

你就好啦, 大昏迷,
活動時間提早了, 我都好早起身出門口呀,
不過點都唔夠DV睡得咁少囉, 陰公~ :?

HAHAHA~~~趕工趕工~~沒班法啦!!!
手停口停~~~~~~~~~

週二 1月 13, 2009 5:28 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: Take more rest, DV
Denise 寫:
小琳 寫:

係呀...未見過佢攰成咁.....陰功,仲要減緊肥...
我尋日去完海洋公園都差不多大昏迷,吹風吹到頭痛 (凍到惾咗),所以好遲先到....比會長話潻....不過最後都同到古仔say bye都好好啦 :p

HAHAHA~~係呀!!!!!!!!!!
當時我已經做佐個死蛇~~HAHAA~

週二 1月 13, 2009 5:30 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週二 1月 13, 2009 7:17 pm
個人資料
頭像

引用回覆

谢谢分享~~ :wink:

週二 1月 20, 2009 1:39 pm
個人資料
頭像

引用回覆
DV那若隱若現的鬍子~~
讓我想起了戴面具后的過兒,哈哈!!

週二 1月 20, 2009 9:28 pm
個人資料
頭像

引用回覆
多謝櫻木!!!
DV那若隱若現的鬍子~~
讓我想起了戴面具后的過兒,哈哈!!

嗯, 都有些相似呢! 不過「過兒」的鬍子還長一點點 o :D

週二 1月 20, 2009 11:42 pm
個人資料
頭像

引用回覆
hahahaa~~~~~~~~~~~~~!

週三 1月 21, 2009 1:18 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載