Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週三 4月 24, 2024 1:55 pm

發表新文章 回覆主題  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
 19/4 金像獎現場相片 (櫻木花道攝) 
發表人 內容
頭像

引用回覆
小琳 寫:
櫻舞 寫:
櫻木花道 寫:
Emily 寫:
以前呀 我看頒獎典禮都覺得很不真實

但現在看自己朋友在現場拍得照片

才覺得像真的~~

ps. dv 很帥~

哈哈哈, 那我告訴你最真實的事情,
DV不只帥, 對古迷更是1千個好, 真是好得沒話說,
看來我真是難逃他魔掌了 o :twisted:

櫻木你講得無錯,
老大對FANS這種貼心,
真係令到我好窩心,
我地簡值就係難逃他的魔掌啦!

=_______=||||||||||||||

我逃到..係佢手指與手指之間的空隙跳到出黎
有漏洞漏洞...儲唔到錢的..d錢去哂買玩具hahahahha

你就好啦,可以逃到,
原來係有條空隙可以跳出黎o既,
咁等我搵下先。
佢d玩具又多又大條,簡值係博物館啦!

週五 4月 24, 2009 11:47 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
櫻木花道 寫:
Emily 寫:

才覺得像真的~~

ps. dv 很帥~

櫻木你講得無錯,
真係令到我好窩心,

有漏洞漏洞...儲唔到錢的..d錢去哂買玩具hahahahha

你就好啦,可以逃到,
咁等我搵下先。

我都第一次見人夠膽咁樣形容dv d 玩具
1條超人..2條蝙蝠俠...3條黑武士..哈哈哈哈!

圖檔圖檔

週六 4月 25, 2009 7:58 am
個人資料
頭像

引用回覆
古仔很勁啊~~(哈哈,不知道意思有沒有對)

這個場地好面熟啊!

跟我上次去香港的地方很像哦~(茄~根本就是同一個地方)

是維多利亞港的旁邊嘛!

我記得旁邊那一棟很像是藝街表演中心是吧??

如果沒有記錯話~

辛苦啦!小櫻…

你這個人高馬大的記者!時時刻刻都可以搶到最好的位子啦~~~

拍到最好的照片,給大家欣賞~~ :lol: :lol:

圖檔

週六 4月 25, 2009 10:22 am
個人資料
頭像

引用回覆
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
櫻木花道 寫:
Emily 寫:

才覺得像真的~~

ps. dv 很帥~

櫻木你講得無錯,
真係令到我好窩心,

你就好啦,可以逃到,
咁等我搵下先。

哈哈......笑死我啦!點會咁架,點會打大條架,我本來想打大件!

我又打錯字,死啦.......唔知道dv會唔會好似上次咁,
兜口兜面咁罵我呢?..............喔......今次死緊啦...........

週六 4月 25, 2009 3:31 pm
個人資料
頭像

引用回覆
各位古迷都拍的很好耶.都有自己獨特的拍法
很感謝大家無私的分享 ^^
令海外無法參與到的古迷感受到現場的氣氛
我挺喜歡小櫻拍照片的那種感覺~
非常有自己的風格.非常之讚 :D
小櫻你可以轉行當攝影師啦.哈哈哈

有一種目光總在分手後才相信是眷戀。

週日 4月 26, 2009 6:59 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
櫻木花道 寫:
Emily 寫:

才覺得像真的~~

ps. dv 很帥~

櫻木你講得無錯,
真係令到我好窩心,

你就好啦,可以逃到,
咁等我搵下先。

哈哈......笑死我啦!點會咁架,點會打大條架,我本來想打大件!

我又打錯字,死啦.......唔知道dv會唔會好似上次咁,
兜口兜面咁罵我呢?..............喔......今次死緊啦...........

:lol: :lol: :lol: 俾你哋2個妹妹仔嘅對白笑死我啦!
咩樹...你養咗隻魔天使 :roll: ?睇相好似無2個月大喎 :o

週三 4月 29, 2009 12:09 am
個人資料
頭像

引用回覆
各位古迷都拍的很好耶.都有自己獨特的拍法
很感謝大家無私的分享 ^^
令海外無法參與到的古迷感受到現場的氣氛
我挺喜歡小櫻拍照片的那種感覺~
非常有自己的風格.非常之讚 :D
小櫻你可以轉行當攝影師啦.哈哈哈

每個人都有自己獨特的風格,即使拍同一個地方,但照片出來的效果都不一樣,不過我的相機功能不太好,希望遲些有錢可以換部更好的相機,hehe~

週一 5月 04, 2009 9:37 pm
個人資料
頭像

引用回覆
古仔很勁啊~~(哈哈,不知道意思有沒有對)

這個場地好面熟啊!

跟我上次去香港的地方很像哦~(茄~根本就是同一個地方)

是維多利亞港的旁邊嘛!

我記得旁邊那一棟很像是藝街表演中心是吧??

如果沒有記錯話~

辛苦啦!小櫻…

你這個人高馬大的記者!時時刻刻都可以搶到最好的位子啦~~~

拍到最好的照片,給大家欣賞~~ :lol: :lol:

請問這位大叔想說DV什麼地方勁呢 :twisted: ? hahaha........
:lol:
你的記性不錯,就是維多利亞港旁邊的文化中心呢 :D !
我們在那裏看過激光表演(即是幻彩詠香江) o

最後由 櫻木花道 於 週一 5月 04, 2009 11:28 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 5月 04, 2009 9:48 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 19/4 金像獎現場相片 (櫻木花道攝)
GRACE KU 寫:
圖檔

櫻木呢張相難道你係咪對古仔套西裝同對鞋有興趣呢
:wink: :wink: :wink:

我一向都對DV的下身................

裝扮有興趣架啦 :twisted: o

最後由 櫻木花道 於 週一 5月 04, 2009 11:18 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 5月 04, 2009 9:54 pm
個人資料
頭像

引用回覆
谢谢樱木分享,我终于看清楚DV了,哈哈!

你真是很忙, 很辛苦呢 !
下次再一起支持DV吧 :wink:!

週一 5月 04, 2009 11:17 pm
個人資料
頭像

引用回覆
嘩~~~~~~~~~妳們可以入場呀!!!!!!!!真好!!!!!!!!
我都是在外面睇大電影呀!!!!!!!!!!!

不過是妳們應得的~
妳們都好辛苦呀!!
由早上,企到晚上!!!

辛苦妳們了~
妳們好好加油!!!!!!!

你都好辛苦啦, 大家不相佰仲 :wink: o

週一 5月 04, 2009 11:19 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 19/4 金像獎現場相片 (櫻木花道攝)
櫻木花道 寫:
GRACE KU 寫:
圖檔

櫻木呢張相難道你係咪對古仔套西裝同對鞋有興趣呢
:wink: :wink: :wink:

我一向都對DV的下身................

裝扮有興趣架啦 :twisted: o

:P :P :P

嘻嘻~~~

樱木~~~多亏你的兴趣啦~~~

让我看到DV穿的鞋子~~~

好特别的鞋子~~~

DV真是太帅了~~~

好修长啊~~~

Sing as though no one can hear you.
Live as though heaven is on earth.

週日 5月 17, 2009 1:20 pm
個人資料
頭像

引用回覆
古仔太酷啦

不管古仔在那,永远追随他!

週三 5月 27, 2009 11:21 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載