Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週六 4月 20, 2024 12:05 am

發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 25.07.2009竊聽風雲-型男夜活動PHOTO 
發表人 內容
頭像

引用回覆

週一 7月 27, 2009 8:55 am
個人資料
頭像

引用回覆

週一 7月 27, 2009 8:56 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 25.07.2009竊聽風雲-型男夜活動PHOTO
小琳 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
謝茜嘉 寫:
thx
咩樹 :lol:
i like this 1 , 肯定係望住我地微笑啦~

圖檔

係阿..我響你地前面.你地叫得好大聲..老大望住你地笑..我就好似小矮人咁響個窿度影佢=_=
下次我一定帶腳架..咁就唔駛響個窿度影.不過細粒都係有著數..攝位一流xdddd

真係辛苦你lu!
不過有腳架好好多!
我想老大會覺得好奇怪係,點解係記者d機後面會零零拾拾多再兩部機架呢?

哈哈哈哈~係呀~~
記者看到都~~嘩~~~一聲~~哈哈!

係丫....我地兩個試機時,d記者...真係嘩.........
跟住在場負責照相那個工作人員,
見我咁拍法,佢都話"你都好辛苦喎"!

週一 7月 27, 2009 9:41 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 25.07.2009竊聽風雲-型男夜活動PHOTO
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
謝茜嘉 寫:
thx

圖檔

係阿..我響你地前面.你地叫得好大聲..老大望住你地笑..我就好似小矮人咁響個窿度影佢=_=
下次我一定帶腳架..咁就唔駛響個窿度影.不過細粒都係有著數..攝位一流xdddd

真係辛苦你lu!
不過有腳架好好多!
我想老大會覺得好奇怪係,點解係記者d機後面會零零拾拾多再兩部機架呢?

哈哈哈哈~係呀~~

係丫....我地兩個試機時,d記者...真係嘩.........

站在大後方睇住你哋幾位妹妹喺班猛男堆搵位...都知...幾...幾... :| !重之今次真係辛苦晒你哋啦 :P !無你哋嘅付出...我哋又點會睇到台前嘅情況呢 :o

週二 7月 28, 2009 12:01 am
個人資料
頭像

引用回覆
dolphin_joanna 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
謝茜嘉 寫:
thx

圖檔

真係辛苦你lu!
不過有腳架好好多!

哈哈哈哈~係呀~~

站在大後方睇住你哋幾位妹妹喺班猛男堆搵位...都知...幾...幾... :| !重之今次真係辛苦晒你哋啦 :P !無你哋嘅付出...我哋又點會睇到台前嘅情況呢 :o

唔辛苦架..影相係我嗜好阿hehe

圖檔圖檔

週二 7月 28, 2009 9:53 am
個人資料
頭像

引用回覆
好多次見到DV都有戴水晶鏈喔···
仲換過下顏色···
嘻嘻···
不過我對水晶無咩研究···
唔知唔同顏色喺米幫助唔同嘅嘢呢···

週日 8月 09, 2009 2:03 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載