Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 4月 19, 2024 12:12 pm

發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 10月7日海港城聯合國兒童基金萬聖節慈善香港宣傳活動相片 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 10月7日海港城聯合國兒童基金萬聖節慈善香港宣傳活動相片
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
這幾個小朋友的萬聖節裝扮真係好得意,加埋紙面具真係維肖維妙 :lol:
圖檔
圖檔
各位如見到有小朋友拿著這個小盒子向你募捐, 記住要慷慨解囊啊! :wink:
圖檔

週三 10月 07, 2009 11:57 pm
個人資料
頭像

引用回覆
正呀~~~冇去睇相都開心HEHE
D小朋友好得意
THX 櫻木~~

圖檔圖檔

週四 10月 08, 2009 12:10 am
個人資料
頭像

引用回覆
但有櫻木你地在場影咁多相俾我地分享,
就好似親身到現場一樣!
thanks...櫻木...

週四 10月 08, 2009 12:15 am
個人資料
頭像

引用回覆
嘩....櫻木D 位正好多呀!!! 影到長頸頸呀~~

圖檔圖檔

週四 10月 08, 2009 12:25 am
個人資料
頭像

引用回覆
D小朋友好得意
THX 櫻木~~

係呀, 嗰幾個小朋友的萬聖節裝扮真係幾得意,
DV話如果萬聖節那天放假, 都會扮鬼扮馬出街玩喎,
今天小朋友有以下這幾個造型 :
蜘蛛俠, 科學怪人, 男巫師, 白雪公主, 公主, 小仙女

你哋話DV 扮乜好呢? 我覺得科學怪人幾啱佢, 但如果.........

佢扮白雪公主都幾........

cute :twisted: :lol: :lol: :lol:

週四 10月 08, 2009 12:26 am
個人資料
頭像

引用回覆

i like cute cute giraffe too.^v^

圖檔

週四 10月 08, 2009 12:27 am
個人資料
頭像

引用回覆
雖然未能親身出席現場,
但有櫻木你地在場影咁多相俾我地分享,
就好似親身到現場一樣!

我現在都放棄不寫「文字」報導了,
如果有拍到好少少的相片一定會跟大家分享的,
不用客氣~ :wink:

週四 10月 08, 2009 12:28 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
D小朋友好得意
THX 櫻木~~

你哋話DV 扮乜好呢? 我覺得科學怪人幾啱佢, 但如果.........

如果老大真係扮白雪公主.....呢個造型.....對佢呢講.....
真係一個大考驗lu!

cute :twisted: :lol: :lol: :lol:

週四 10月 08, 2009 12:36 am
個人資料
頭像

引用回覆
嘩....櫻木D 位正好多呀!!! 影到長頸頸呀~~

乜你影唔到咩? 隻長頸頸出咗來好耐下o架喎 :roll: o

謝茜嘉 寫:

i like cute cute giraffe too.^v^

你都鍾意長頸頸嗎? 我以為你淨係鍾意「四眼型男」 :twisted: :lol: :lol: :lol: o

週四 10月 08, 2009 12:51 am
個人資料
頭像

引用回覆
櫻木花道 寫:
咩樹 寫:
D小朋友好得意
THX 櫻木~~

如果老大真係扮白雪公主.....呢個造型.....對佢呢講.....
真係一個大考驗lu!

你老大咁靚又咁好演技, 有乜嘢會難倒佢至得o架 :twisted: :lol: o

週四 10月 08, 2009 12:53 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
D小朋友好得意
THX 櫻木~~

哈哈哈.科學怪人太easy了
扮白雪公主好d..順便我地咪可以扮小矮人囉..櫻木你就辛苦d..要mou低呀..哈哈

圖檔圖檔

週四 10月 08, 2009 7:43 am
個人資料
頭像

引用回覆
櫻木花道 寫:
咩樹 寫:
D小朋友好得意
THX 櫻木~~

哈哈哈.科學怪人太easy了
扮白雪公主好d..順便我地咪可以扮小矮人囉..櫻木你就辛苦d..要mou低呀..哈哈

到時老大唔係白雪公主,係古古力公主,我地就做非常可愛的小矮人,
咁係丫....櫻木就辛苦d啦.....咁係生日會黎一幕舞台劇啦!

週四 10月 08, 2009 12:46 pm
個人資料

引用回覆
文章 ?
请问以上几位都是广东或是香港古迷吗?你们的文字有点点看不懂哦~ :P
不过,丝毫不影响大家支持DV的坚定!
谢谢分享!不知生日会会碰到你们吗? :P

週四 10月 08, 2009 8:16 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 10月7日海港城聯合國兒童基金萬聖節慈善香港宣傳活動相片
圖檔
圖檔
哈哈,見到呢兩張相真系笑左一陣···
兩連拍···
卡擦卡擦···

週五 10月 09, 2009 12:18 am
個人資料
頭像

引用回覆
櫻木影咗唔少相喎 :P !重要有埋小朋友戴埋Handmade嘅面具添 8) !萬聖節經典人物之人...科學怪人 :P !不過,無木乃伊 :twisted: ...可能正如DV話:嗰款造型幾嚴重吓﹝要包好多崩帶 :mrgreen: ﹞!但細佬仔扮會Cute啲嘛 :wink:

週五 10月 09, 2009 9:09 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載