Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 4月 26, 2024 6:01 pm

發表新文章 回覆主題  [ 37 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
 10月4日電影''撲克王''追月派對香港宣傳活動相片 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 10月4日電影''撲克王''追月派對香港宣傳活動相片
到現在都未有人post 相片, 我就先post 少少給各位古迷看,
不過我拍的照片都比較模糊 oops: , 想睇靚相要密切留意「咩樹」post 的帖喇 :wink: o

圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

週日 10月 04, 2009 8:01 pm
個人資料
頭像

引用回覆
多谢樱木分享,总觉得好象见过.....哈哈,估计是做梦梦到~ :lol:

週日 10月 04, 2009 8:18 pm
個人資料
頭像

引用回覆
多谢樱木分享,总觉得好象见过.....哈哈,估计是做梦梦到~ :lol:

好像見過 :roll: ? 那恐怕你真的是夢到了, 哈哈哈...... :lol:

週日 10月 04, 2009 8:36 pm
個人資料
頭像

引用回覆
見到好精神的DV......

圖檔圖檔

週日 10月 04, 2009 9:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆
DV头发长了些。。
但是超级有型也。。
谢谢分享,。。
好爱好爱

週日 10月 04, 2009 9:45 pm
個人資料

引用回覆
文章 衬衫
对于给男生选衬衫这件事总是犹豫不定的。

原来不论是什么颜色,只要配搭合理,都是有型的。。。。

週日 10月 04, 2009 11:37 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 10月4日電影''撲克王''追月派對香港宣傳活動相片
圖檔
哩張我至鍾意多謝晒~拿走哈哈哈^0^
我地食野果陣掛住傾都吾記得問你~~你到底最後有冇同大佬影合照哩?

週一 10月 05, 2009 12:03 am
個人資料

引用回覆
谢谢分享!你会去这次生日会吗?希望见到你们这些功臣! :P

週一 10月 05, 2009 9:51 pm
個人資料
頭像

引用回覆
櫻木小姐,哈哈...我突然上來看你的分享架 :wink:
謝謝你的相 :wink:

週二 10月 06, 2009 2:43 am
個人資料
頭像

引用回覆
小猫开奥迪 寫:

好像見過 :roll: ? 那恐怕你真的是夢到了, 哈哈哈...... :lol:

:lol: :lol: 謝謝..櫻木放相!今天下午會過嚟嘛 :P ?到時見啦 :mrgreen:

週三 10月 07, 2009 12:22 am
個人資料
頭像

引用回覆
dolphin_joanna 寫:
櫻木花道 寫:
小猫开奥迪 寫:

:lol: :lol: 謝謝..櫻木放相!今天下午會過嚟嘛 :P ?到時見啦 :mrgreen:

其實我都未知去唔去到, 希望得啦 :? o

週三 10月 07, 2009 1:17 am
個人資料
頭像

引用回覆

多謝俾面喎, 仲有其他相去我個 blog 度睇啦 o

週三 10月 07, 2009 1:19 am
個人資料
頭像

引用回覆
谢谢分享!你会去这次生日会吗?希望见到你们这些功臣! :P

我會去生日會啊! 但我絕不是功臣呢! 大家互相分享嘛 :wink: o

週三 10月 07, 2009 1:20 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 10月4日電影''撲克王''追月派對香港宣傳活動相片
Ah Ding 寫:
哩張我至鍾意多謝晒~拿走哈哈哈^0^
我地食野果陣掛住傾都吾記得問你~~你到底最後有冇同大佬影合照哩?

答案係冇嘅 :( o

週三 10月 07, 2009 1:21 am
個人資料
頭像

引用回覆
choco 寫:

多謝俾面喎, 仲有其他相去我個 blog 度睇啦 o

哈哈...你後尾d字真係好神秘,我要回應先看得清楚呢 :D 謝謝分享呀,老友記 :wink:

週四 10月 08, 2009 3:30 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 37 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載