Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 4月 16, 2024 8:39 pm

發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 0312Toywatch 宣傳活動photo (新+photo) 
發表人 內容
頭像

引用回覆
辛苦哂你們啦~~ 有老大出現的地方都是這樣, 群情空湧呀!!

圖檔圖檔

週日 12月 06, 2009 8:24 pm
個人資料
頭像

引用回覆
辛苦哂你們啦~~ 有老大出現的地方都是這樣, 群情空湧呀!!

咁又係喎,仲有好多途人都話....老大好靚仔、好型仔!

週日 12月 06, 2009 9:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬@.@ 寫:

咁又係喎,仲有好多途人都話....老大好靚仔、好型仔!

係O也... 差不多次次都聽到呀!! 無計啦.... 老大拱...... 哈哈!!!

圖檔圖檔

週日 12月 06, 2009 10:55 pm
個人資料
頭像

引用回覆
嗰日我係附近買嘢,都有去睇,但係睇唔到呢!
:roll:

週五 12月 11, 2009 2:29 pm
個人資料
頭像

引用回覆
加上框框好漂亮~ :D

週五 1月 08, 2010 12:17 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載